alvapluslinnea.blogg.se

filmtime

Kategori: Allmänt

Hejsan. Vid tre idag åkte jag,evelina,erik&linus till alléhallen och badade! riktigt sköj faktiskt, jag kom hem för prick en timme sen. jag skulle egentligen varit mer med evelina, men mamma tyckte att jag skulle ta en tidig "kväll" idag, att jag behövde ta det lugnt en stund innan åtta ( när dom flesta tv-programmen börjar ) ni förstår vad jag menar, alltså det är ju tv hela dagarna, men dom "bra" programen börjar ju oftast klockan åtta eller nio. just nu pratar mamma om att hyra film (a) men vi får se hur det blir med det? hoppas vi tar bilen till OK Q8 och hyr någon bra film, jag vill helst se sex and the city 2. nu har jag inget mer att skriva om som ska hända ikväll, jo nu vet jag en grej.. att jag ska sätta på mig min sköna pyjamas! & tjocka chips. jag måste verkligen ut och springa nån dag här på sommarlovet, annars är inte jag i form plus att jag kanske blir tjock? :( haha, nej jag skojade bara, thihi. nu ska jag och mamma åka och hyra film! vi ska hyra "snabba cash" jag tror att den heter så? imorgon ska jag vara med evelina igen, ska bli bäst som vanligt. nu har jag bråttom, bäst jag går. caio! / alva

ska jag sluta blogga? tycker att det börjar bli lite jobbigt. ahja vi får se.



stressad

Kategori: Allmänt

ja, stressad, det är precis vad jag är. jag sminkade mig nyss, nu ska jag packa klart och göra flätor på mig själv. plus att jag vill ha det städat när jag kommer hem så det ska jag också göra. därför blir det här ett kort inlägg. jag gick upp runt 9, för jag skulle kolla på ett program som började halv 10. men sen när jag sätter på den kanalen är det något annat skit. ååh, jag som hade skyndat mig med frukosten och allt. iallafall, efter det sprang jag ett varv i ekoparken, sen duschade jag. nej nu ska jag sluta babbla, vi kanske hörs ikväll om jag får sitta hos min morbror, annars skriver jag imorgon eller på söndag. trevlig helg sup och svälj!


jag tog ett par kort på mig själv nyss, men dom sparas inte :o det är nå fel, menmen det får bli en gammal bild på mig & maja istället ♥

evelina♥

Kategori: Allmänt

Jag vet att jag inte har bloggat på länge men jag har inte orkat.. igår var jag&hugo hos våran älskade farmor! vi spelade kort, gick upp på vinden, kollade på film & åt mycket gott, hihi. & idag är jag med evelina, hon ringde mig ungefär halv elva och vi betämde att vi skulle träffas vid stenarna halv elva, sen dess har hugo trollat för oss,nu sitter vi här, men efter maten ska vi åka och bada i alléhallen, ska bli roligt! bloggar kanske mer ikväll eller imorgon, vi får se. Ha det bra ändå! seeya. / Alva

it feels so right

Kategori: Allmänt

här sitter lilla jag och dunkar HSM-låtar, hihi. för en stund sen spelade jag, pappa & brorsan poker, och gissa vad?! jag vann! stolt tjej hehe. vet att jag inte har uppdaterat på ett tag, men jag har mina anledningar. fast de orkar ni inte lyssna på så strunt samma!

men jag kan iallafall berätta vad jag har gjort under de dagarna jag inte har bloggat;
måndag: (i måndags bloggade jag men då skrev jag ingenting om dagen) iallafall så var jag med alva då.
tisdag: jag var hemma på förmiddagen, sen efter maten åkte jag, mamma och pappa till kvarntorpshögen. inte vet jag varför men jag hade ändå ingenting att göra. efter det sprang jag ett varv i ekoparken. när jag skulle gå sista biten upp till mitt hus hade jag musik i öronen, och precis då cyklade vilma & yanika förbi, de ropade på mig men jag hörde såklart inte. till slut skrek de så högt att jag nästan blev rädd, haha! yanika behövde låna toaletten så då gjorde hon det sen gick dom.
onsdag/igår: jag och alva badade i allehallen från halv 11 till 3 ungefär. träffade en person jag inte ville träffa, men jag och bästevän hade as kul ändå! resten av dagen tog vi det bara lugnt.

idag därimot vaknade jag cirka halv 10, och vid 11 åkte vi till marieberg. eller rättare sagt jag var på marieberg för mamma, pappa & brorsan skulle till mio inne i örebro. jag hade tänkt mig att köpa en bikini, så jag gick runt i kappahl, lindex, hm, gina tricot, bikbok och cubus och letade. men ingen hittade jag, och så var jag själv där, jättekul verkligen! så jag ringde pappa, men då sa hann att jag skulle gå till intersport och kolla så då gjorde jag det. och där hittade jag en som jag gillade, äntligen höll jag på att skrika rakt ut haha! plus att det var rea på den, ännu bättre! efter det åkte vi hem till hallsberg för att fika på god smak och handla. jag tog en choklad cupcake, men det skulle jag inte gjort för jag fick jätte ont i magen efter det. sen vi kom hem jag gjort nada.

imorgon förmiddag åker jag till kristinehamn där lite av min släkt bor. min familj är bjuden på grillning hos min morbror. min morbrors fru och min kusin alltså deras dotter är också där. fast min kusin kanske inte är där så länge eftersom hon säkert ska "ut" eller vad man ska säga. det ska iallafall bli jättekul! vi ska vara där klockan 5, så vi åker runt 1. det tar en timma att åka dit men vi ska äta lunch på vägen. plus att vi vill vara hos mormor lite innan vi drar till dom. morfar är inte hemma, han är på begravning. vila i frid brigit ♥ - min mammas faster. om ni inte har förstått det så sover vi hos mormor och morfar. på lördagen åker vi hem på kvällen, när vet jag inte menmen.

herregud nu har jag skrivit för mycket! :$
ahja, ALVA RING MIG NÄR DU SER DET HÄR! jag måååste snacka med dig, om en kul grej.

nu ska jag göra ett glas oboy och kolla på csi.
ni får ha det bra så kanske vi hörs imorgon innan jag åker, pusspuss


saknar skåne redan :|

farmor är bäst.. och linnea ♥

Kategori: Allmänt

hhhhhhjhjghjfhjhgk

fel del av gården

Kategori: Allmänt

tjenixen

ville bara säga att jag längtar tills nästa onsdag, att jag kan prata om allting med min bästevän & det är så himla skönt och att livet leeeeeeeeeeeeeker! hoppas ni har det lika bra som jag, pussipuss /linnea


happyface hihi

bilder

Kategori: Allmänt

jag känner att jag är tvungen att ladda upp lite bilder sen igår, när jag var hos linnea.det behövs, för det var ett tag sen sist.. det blir två styckna! var nöjda. NO MAKEUP!


en regnigdag, så det blev slappkläder.
tröja från Vila, 129:50 :-
mjukisbyxor, fotbollen.


mitt stackars hår :o jag ska klippa mig snart! mamma har beställt tid.
även om det inte var så länge sen, men det börjar bli slitet..

bästavän ♥

Kategori: Allmänt

Hejsan! Idag har jag varit med linnéa, grymt kul! vi har bland annat cyklat en hel del, spelat tecknet med min lillebror&hans kompis lukas. sen har vi också gått upp på min vind och massa annat! vid sex åkte vi hem till mig för att jag skulle äta kvällsmat/middag. det blev en favorit, potatisgratäng,kött,sallad och bröd med ost på. snacka om gott :) sen efter maten cyklade vi till ica och köpte massa gott till kvällen/nu. vi köpte choklad och massa plockgodis. tyvärr köpte vi ingen dricka.. men linnea har soda stream hemma så det blir bubbelvatten ikväll. det funkar också, gott. men hon har smaken "fanta" hemma, så vi kanske häller i det om vi vill, hehe. påväg till ica träffade vi två stycken, samt träffade vi dom igen när vi åkte ifrån ica. vi kommer inte lägga oss jätte sent ikväll för vi ska ställa klockan på kvart över nio imorgon, för vårat favoritpogram börjar halv tio på sommarlovsmorgon, den heter "fångad" - en ungdoms serie. Neej, nu säger linnea "ett skepp kommer lastat med chocklad" ( vi har köpt två chokaldkakor var,så det blir att hugga in och njuta! sen blir det dricka&godis. puust, mycket gottigott ;)
Nu ska vi kolla på film! Bloggar kanske mer imorgon, vi får se om jag hinner. Caio!
/Alva


 
ph: jag på skolavslutningen.
klänning: gina tricot, 199 :-
halsbandet: gina tricot, 89:50 :-
koftan: lindex, men kommer inte ihåg priset.

jag lovar

Kategori: Allmänt

godmorgon folket! eller man kanske ska säga god förmiddag, äsch struntsamma.

i natt kunde jag verkligen inte sova, tänker inte förklara varför men jag kan säga att jag aldrig mer ska titta på skräckfilmer! & det lovar jag.

för typ 5 minuter åt jag upp min frukost, haha seg idag! nu ska jag göra iordning mig & sen cykla till alva i det jätte trevliga vädret. naaat -.- jaja, svensk sommar.

inatt sover alva här, det ska bli mysigt! det blir nog att INTE lägga sig så sent eftersom jag inte sov så jättebra inatt.

nej nu måste jag skynda mig, ha en bra dag puss! /linnea


bild från igår, -jag älskar min söta kisse!

sommarvärme? - nej inte precis

Kategori: Allmänt

rubriken stämmer, tumme ner på vädret!

vet inte om jag redan har lagt ut den här på bloggen, men om jag har gjort det så gör jag det igen! när jag och några fler i mitt fotbollslag var på intersport lägret i sköllersta var det några som uppträdde i matsalen på kvällen, haha! saknar det faktist, liiiiite.

bloggar mer tonight, puss /linnea

dålig kvalite, men jag filmade med mobilen, så ah lev med det ;)

fabulous

Kategori: Allmänt

tjenare

jag skulle egentligen skrivit igår kväll, men hann aldrig. vid 5 åkte vi för att kolla på bio i örebro. jag, brorsan & martin såg knight and day. jag som ville se sex and the city 2, haha men nej det gick killarna inte med på ;) men som tur va så var knight and day jättebra! den rekommenderas. idag var jag med tova igen, kulkul. ajuste, har jag berättat att jag & hon tog massa bilder i onsdags? ahja men det gjorde vi iallafall, så det kanske kommer någon när jag har lagt in dom på datorn. typ halv 8 förut frågade jag alva om vi kunde hitta på något, och det ville hon. så vi möttes vid hennes stenar & åkte sen vidare till ica där vi köpte varsin dricka & sen delade vi på en chokladkaka. satte oss & snackade ett tag sen drog vi hem till var & en. men sen när jag skulle svänga in på min gård såg jag sanna & jazze upp vid vägen. drog upp till dom & snacka ett tag, anton & nån mer var med också. sen åkte jag till sist hem, käkade upp min bit av en kladdkaka & sen dess har jag suttit här.

imorgon ska jag & bästevän vara, puss på det

ha det, byeeee
/linnea


haha söt man var för över ett år sedan (a)

-

Kategori: Allmänt

fyfan, de här trodde jag INTE om dig! :(

♥/linnea

Kategori: Allmänt

TVÅ LÅTAR JAG INTE KAN SLUTA LYSSNA PÅ!



(denna är längre på spotify!)

jag vaknar upp, aaah solen skiner igen

Kategori: Allmänt

hallå där kötta blåbär, hahaha

ah, men hej. förlåt för dålig uppdatering från både mig & alva, men jag har iallafall inte haft tid. och bara så ni vet det är vår blogg, så vi uppdaterar liksom när vi själva vill, okej? ;)

jag vet faktist inte vad jag ska skriva om.. jo, jag kan skriva om vad jag har hunnit med hittils på sommarlovet!

-
träffat en hel del släkt, t.ex mina sysslingar som jag kanske träffar 1 gång per år
varit på intersport lägret
tränat fotboll & spelat match såklart
gått på talangen
varit i stugan
badat i kumlabadet
badat i tisarn
badat i allehallen
badat i bäcksjön
varit på liseberg med olivia & pappa
grillat hos erik & lena
bilat till trosa med familjen
semestrat i skåne med familjen i en vecka
kollat vm
vunnit på poker, hihi :$
varit med vilma, tova, alva, evelina, maja & olivia
plus att jag har träffat flera andra tjejer i klassen, stewie och några andra killar ;)
& badat har jag gjort med kompisar å familjen


måste också bara berätta vad som hände när jag & alva var på konsum i söndags!
jo när vi stod vid godishyllorna kom det en man som skulle gå förbi mig, då tog jag ett stort steg & flyttade mig. sen skulle alva härma mig, fast hon gjorde det lite överdrivet mer som en parodi, då stod han bakom henne & ni kan inte gissa vad hon råkade göra! hahah hon stampade honom på foten! hon sa bara oj förlåt & sen sprang vi iväg. det kanske inte låter så roligt med det var så jäkla roligt, vi garvade ihjäl oss!
när vi stod i kassan & skulle betala, var alva skyldig mig en 5a & då tänkte vi att det skulle vara bra om hon fick en 5a tillbaka så vi inte behövde krångla. men nej såååklart inte, hon fick 24;50 kr tillbaka! & hon i kassan sa vänligt: "24 och 50 tillbaka" & ränkte över pengarna, men just då hade alva fått se att det blev just det, så då sa hon helt omedveten "nej" precis när hon i kassan hade sagt sådär. tjejen i kassan bara: nehe okej & började skratta, alva bara: "nej det var inte till dig!" samtidigt som hon skrattade. jag började gapskratta & sen skrattade vi i kanske 5 minuter åt det, hon i kassan också! piiiiiinigt ;)

igår var jag med eve, det var så varmt att vi fick åka till tisarn & bada! idag var jag med tova, typ vid 5 åkte vi också & badade i tisarn, fast inte på samma ställe. de här fyra dagarna har jag haft jättekul, hihi.

jag har det bra, mitt liv rullar på, yeeee

ne nu ska jag göra annat, puss på er!


/liinnea

I'M HOME

Kategori: Allmänt

hej hejsan tja tjenare, haha :)
jag ville bara säga att jag är hemma från skåne nu & att jag har haft det otroligt skönt där! vi bodde i en jättefin stuga i åhus, badade i havet, åt god mat & glass, åkte till malmö, trelleborg, ystad & flera andra städer. det kanske kommer ett par bilder när jag lagt över alla. ahja, det var bara det jag ville berätta.
skriver mer en annan dag, puss på er!
/linnea

saknaaaaaaaa :|

moooois

Kategori: Allmänt

Hejsan! lägger in ett snabbt inläggg nuå (a) idag har jag och moa chillat hela dagen, hoppat i vatten spridaren, varit inne på mariebeg och massa annat! på marieberg kollade jag på en basebolls jacka som jag ska köpa på fredag när jag ska in dit på med mamma. imorgon ska jag,moa och evelina bada i sannabadet på eftermiddagen. ska bli sköj! sen på onsdag vet jag inte vad vi ska göra, nånting roligt hittar vi väll på, som vanligt. nu ska jag och moa dra upp och kolla på film! ha det bra, pusss. /älva

alva tipsar

Kategori: Allmänt

jag ska bara skriva en snabb&kort sak. jag vill inte skriva det i förra inlägget för då blir inlägget ännu längre (n)
aja iallafall..

- om ni har myggbett, (som jag tror nästan alla i sverige har just nu, höhö) aja, om ni har något speciellt stort myggbett som bara kliar,kliar&kliar. då ska ni ta fram ett litet fat och hälla upp vatten sen tar ni tre till fyra nypor salt och blandar det sen lägger ni det på era myggbett, jag lovar er. det hjälper! jag lärde mig det av evas sommarplåster när jag var 8-9 år :$ och igår kväll hade jag värsta stora myggbettet på högra axeln, då tog jag vatten och salt. sen när det hade torkat kliade det inte mera! mamma tog också på det och det kliade inget på henne efter det. så pröva, vatten och salt är perfekt till myggbett! Nu ska jag gå och ta mig en glass sen ska jag fortsätta läsa, det kommer några snabba bilder också innan jag går. caio! / Alva



jag saknar dig pysen :(



GAMMAL BILD, MEN SÖT!



sara och jolinn i finsspång, sjukt fina!



världens finaste klass helt klart! loveu

jag har massa myggbett :((

Kategori: Allmänt

Shit vad skönt att äntligen vara på plats! Igår som sagt åkte ju jag,hugo&mamma till morfars "sommarställe" ah, vi kallar det för vårat ställe också. Där skulle vi tälta, tänk er? mitt ute i skogen! och morfar och Ann-marie låg i stugan.. Men det var ändå jätte skönt. Vi la in en jätte stor madrass som dom hade, den var så stor att den fick plats för 5 personer. Och vi var ju bara tre så det funka bra, inget gick fel på natten.. eller jo, en grej: jag var livrädd att det skulle komma en björn, jag kunde inte slappna av i början, så jag fick lägga mig sen sätta mig upp igen för att kolla ut om det var/stog nån björn där. aja, när jag väl kom i "ro" ungefär vid halv ett? så sov jag ända tills sex på morgonen, jag vaknade av att min kudde var hel blöt! usch. vet ni vad som hade hänt? jo, det hade blivit fukt av nattens dimma. och min kudde låg så nära "kanten" då böt jag kudde, för jag hade med mig en extra, då somnade jag om till tjugo i tio. då gick jag upp och åt frukost. ah, och massa annat. Sen har jag läst mest idag, jag har läst till 176:e sidan i boken tvillingsjälar . den är verkligen jätte bra! men jätte seg i början..
Jewel får gömma sig för sin styvpappa eftersom han har slagit henne med sitt bältet i pannan.. och han har ju flyttit ihop med Jewels mamma, och mamman bryr sig inte ens när han slår Jewel? sen har han slått mamman flera gånger, när hon var gravid boxade han henne i magen. usch vilken slusk! så Jewel får bo hos sin mormor eftersom hon inte vill bo hemma. men hennes mormor är jätte snäll, och när styvpappan kommer dit och ska hämta Jewel så springer hon till sin nya bästis - India. Där får hon bo uppe på vinden så inte Indias föräldrar ser henne. Jätte spännande bok! Rekomenderas. efter sidan 50 börjar det hända grejer, det är då boken blir bra.
Jag duschade när jag kom hem så jag behöver inte göra det nu, så nu ska jag lägga mig och fortsätta läsa! och imorgon åker jag till moa, sover där ända tills på onsdag, så kommer inte skriva på länge, & jag tror inte att jag kommer skriva när jag är hos moa för vi har alltid så roligt så jag kommer inte vilja&hinna. men vi kanske hörs på onsdag, om jag skriver när jag har kommit hem, eller på kvällen? aja, vi får se. jag ska ju vara hemma och ta det lugnt på torsdag så då kommer jag skriva, onsdag eller torsdag? kan inte lova. kommer bli as skönt att komma ifrån den här hålan ett tag och komma ut på landet. i love! ha det bra, så hörs vi när vi hörs! puss /Alva.


låååååååååångt inlägg, skit samma!

memories

Kategori: Allmänt

tjenare! jag lovade för ett tag sen att skriva & lägga upp bilder på det jag har gjort de senaste dagarna. men nej så blir det inte. nu ska jag snart slagga, det blir en låång dag imorgon! vi ska bila ner till skåne, där ska vi bo i en stuga, som ligger utanför åhus, i en hel vecka. gud vad skönt det ska bli! komma bort från denna hålan. fast bilresan blir nog seg :|

tar med laptopen dit, men vi får nog inget internet.. så jag kmr inte blogga på en vecka! men men, ni får ha det bäst, för det ska jag ha! sakna mig inte för mycket bara ;)

när jag kommer hem lovar jag att skriva massor om allt som jag med flera har gjort under de senaste veckorna!

nej nu måste jag sova, pusshej


fan vad suddig den blev :((

jag vill ha dig nära mig

Kategori: Allmänt

Hej bloggen! Idag vaknade jag och hade fortfarande ont i huvudet sen igår, men jag visste inte var klockan var och jag orkade inte gå upp och kolla men jag gissade på att den var ungefär sju? så jag försökte somna om, för jag vill verkligen inte ha huvudvärk hela dagen idag! och jag somnade om jätte snabbt, jag sov till tio. och när jag vakna igen så var den borta! guuld. sen gick jag upp kollade på tv, sen vid ett åt jag lunch&sen lunch har jag suttit här. jag har inte gjort mig i ordning ännu, & det ska jag inte göra på hela dagen, bara kolla på flm/tv, baka och massa annat roligt. Men jag borstade ju tänderna såklart efter frukosten. mer har jag inte gjort, jag har inte klätt på mig,bäddat sängen eller fixat håret. bara kammat igenom det snabbt och satt upp det i en slarvig toffs! När jag kom upp ur sängen imorse hade min lillebror gjort smoothie åt mig. så gullig han är! Och till det åt jag två mackor med räkost på. mumsmums! Snart ska jag baka sockerkaka åt mig och mamma eftersom vi är själva hemma ;) Lyllos. Ska bara skriva min vecka först, Bye!

Idag/Torsdag: Slappdag hela dagen.
Fredag: Vara med Evelina.
Lördag: Tälta med familj.
söndag: Bråten.
måndag: jag sover hos moa.
tisdag: moa.
onsdag: moa.
torsdag: ta det lugnt efter allt kul!
fredag: vara med Evelina.
lördag: ta det lugnt.
söndag: vara med linnea som har kommit hem! :)

ajuste, jag tar ett "uppehåll" från fotbollen ett tag. Känner att det blir för mycket nu på sommaren. Jag stressar för mycket! Så ni vet, jag kommer inte på ett tag. Men senare sätter jag igång igen! / Alva.

wiho

Kategori: Allmänt

yeeeee spanien vann! puss på de
david villa, min man, rör ni dör ni ;)


gladeeeeeeeeeeer
/linnea

KUMLABADET IMORGON, BÄST

Kategori: Allmänt

Hejsan! Idag har jag tagit det lugnt ända tills halv två, då jag,hugo&mamma åkte till Tunbo och badade, sjukt skönt att svalka sig när man har kollat på tv med dun täcke hela dagen så man blir alldeles svettig :( Det var 23 grader i vattnet, snacka om varmt eller? skoja inte. Vi skulle bara vara där till fyra ungefär så vi hade bara med oss vatten,saft,gifflar&ballerina. Vid halv fyra, straxt innan vi skulle ta vårat sista dopp/bad, så gick solen i moln, shit vad arg jag blev då! Men då var det bara att ta på sig bad-rocken igen och vänta på solen. Efter en kvart kom solen tillbaka, då hoppade jag i. Ajuste, Hugo försökte putta i mig med bad-rocken på! :@ Om ni undrar varför jag hade "morgonrock" på mig, så var det bara för att jag hade med mig den ( att ha när vi ska fika, så jag slipper sitta med handduk ) men sen när vi kom till Tunbo var det ingen där, det var ingen där på hela tiden vi var där, så jag kunde sitta i den med bikini under nästan hela tiden, förutom när jag badade förståss! Sen när vi kom hem,packade vi upp det blöta/fikat och fixade lite grejor. Och senare tog Hugo och jag kort både inne och ute. HAHA. Dom blev jätte fina! tro mig.. eller inte. Imorgon åker jag och linnea till Kumlabadet, där kommer jag hållas hela dagen,bara ligga och sola och bada! Skönt. Nu ska jag inte göra nånting alls,ibland får man har tråkigt.
Caio! / Alva

Jag har ju som sagt "tråkigt" så jag skriver en liten dålig grej som Hugo körde på mig idag..
- Vilken bokstav kan man dricka?
- T
vet ni vad jag svarade då? HAHA, jag bara:
- A?
jag är ju lite så här "pling plong, ah ni vet"

it goes on and on and on

Kategori: Allmänt

hej & förlåt för sjukt dålig uppdatering! men jag har faktist tappat lusten för att blogga, hoppas blogg-suget kommer tillbaka :( för just nu tkr jag bara att det blir stressigt.

jaja, det har hänt massa saker under veckan, men det skriver jag mer om på fredag, då har jag nog tid. nu måste jag fkt gå & lägga mig, ska upp tidigt imorgon. eller ah, klockan 9 men det är tidigt för mig.. jag ska nog läsa lite ur någon bok jag lånade idag innan jag ska dejta kudden. på tal om bäcker läste jag ut en bok förra veckan, "tvillingsjälar", den var rätt så bra, men svår att förstå. rekommenderar den till de som orkar läsa mycket, och till de som förstår konstiga ord :p

ni får ha det bra, puss/ linnea


haha gammal bild!

HARGE/HEMSJÖN

Kategori: Allmänt

Hej bloggen! Igår var jag i Harge med min familj, där träffade jag evelina, så jag badade det mesta med henne. Jäklar vad varmt i vattnet det var! Låg och badade och solade hela dagen, snacka om skönt.. Fick en rand också, och jag känner mig brun om man jämnför med min underarm och där bikinin har suttit, och idag blir det mer sol och bad. Pappa,mamma,och mina två brorsor och jag ska till Hemsjön i Åsbro och bada. Då hoppas vi på en ännu starkare rand eller? (a) NATURLIGTVIS! Nu ska jag äta mat sen åker vi och kommer hem till kvällen. Sola lugnt!
Vi hörs när vi hörs! / Alva

SHOPPING

Kategori: Allmänt

Hejsan! Idag har jag vart i stan och handlat med mamma, det jag köpte var två tröjor & toffsar. det var det ända jag hittade, hihi. men sen fick jag också ett par skor av mamma iförr går, såna som man bara sätter in fötterna i, ett par vita! Snyggt det :) Sen tänkte jag köpa en gul spets bh men vet inte varför jag inte gjorde det, ångrar mig nu som sjutton! :( och gula spets trosor till det då. Haha, jag bara ääälskar guult. Snart kommer eve hit,då ska vi dra till fotbolls träningen tillsammans. Hejdå!
/ Alva


Sen köpte mamma en sak på Wezc, då fick man med en jätte snygg påse! Den sparar jag ;)