alvapluslinnea.blogg.se

För skönhet finns inom oss

Kategori: Linnea

YO.
Sov dags nu, men först slänger jag in ett inlägg här. Sommarlovet har börjat väldigt bra, förutom det pissiga vädret! Får hoppas på att nästa vecka blir bättre, för helgen ser inte speciellt bra ut vädermässigt.

Igår kände man sig bara liiite cool, för Andreas Andersson som har spelat i Milan, New Castle, varit skyttekung i allsvenskan m.m har blivit "värvad" här i Hallsberg. Så igår gjorde han sin debut i A-laget och det var cirkus 150 pers och kollade när IFK Hallsberg mötte HOIF. Dem tog hem 3 poäng och "Adde" bidrog med 2 mål. Han var super bra faktiskt! Sedan var ju SVT där och spelade in till Tvärsnytt som visades senare på kvällen. Andreas fick tom skriva lite autografer till små pojkar hihi, det blir ju bara häftigare och häftigare.. Nej, men det är lite roligt eftersom det, som sagt, aldrig händer något här i Hallsberg! Så det var en super kul och härlig kväll igår efter fotbollsträningen när jag och ett par tjejkompisar kollade på matchen!


Tack för idag, nu väntar sängen. Poss!


coooooling

Kommentarer

  • Alva säger:

    Jaaa, detsamma på allting du skrev om mig i texten och hur bra dagen har varit. Mh, verkligen. As kul har det varit!!!!!!!!!!!!

    2011-06-18 | 11:23:50
    Bloggadress: http://alvapluslinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här: