alvapluslinnea.blogg.se

MIN DRÖM♡

Kategori: Känslor/Åsikter

Har varit rätt frånvarande från många håll de senaste dagarna, men är så jäkla chockad fortfarande. Som de flesta säkert redan vet så kom ju One Direction till Sverige i onsdags, för de skulle ha konsert här. Och vilka skulle dit? Joo jag och tjejerna!! Efter all tid som vi väntat och väntat, vi hade nästan tappat hoppet om att få träffa/se dom live. Varje jäkla gång dom var här så kunde vi inte se dom, fel timing och ibland va det falskt alarm osv ni fattar. Besvikelse efter besvikelse. Men sen kom denna dag, 8:e maj som vi verkligen hade köpt biljetter till. Herregud jag har inte fattat det än, jag har sett och hört mina absoluta idoler live? Sett dom med egna ögon, hört dom med egna öron. Att bara tänka tanken är fantastiskt.
 
Vi tog pendeltåget ut till Solna där vi sedan försökte skynda oss ut mot Friends Arena där konserten skulle vara. Innan vi precis ska ställa oss i kön så hör vi massa skrik, vem tror ni står en bit till vänster om oss när vi tittar vad alla skriker åt? Niall och Louis!! Där fick jag en hjärtattack kan jag säga. Och där såg jag Niall Horan och Louis Tomlinson för första gången, jag trodde jag drömde. Hann ta kort som tur var, och det bästa av allt, Louis kollar in i MIN kamera!! Helt sjukt..
 
Vi köade i cirka 20-30 minuter innan vi kommer på plats inne i arenan, lyssnade lite på förbandet och taggade galet tills 1D skulle komma in på scen. En halvtimme efter förbandet slutat, släcks lamporna och Up All Night börjar. Där slog min DRÖM in! Framför mig ser jag One Direction, i samma arena och samma land, vi andades samma luft. Jag kunde inte göra något annat än att bara le och le HELA kvällen, var så himla lycklig. Ord kan inte ens beskriva! Jag kan förklara för folk och tro att de kommer förstå hur det var. Men de som inte var på konserten kommer aldrig någonsin förstå hur det var. Hur underbart det var. Det går inte! 
 
Känslan att veta att man verkligen har sett dom nu i verkligheten är amazing. Man kan inte vara med om något bättre! Den bästa dagen helt klart, ett minne för livet. 8/5-2013♡ Jag fick en hel del bra bilder i fokus men orkar verkligen inte lägga upp allaaaa jag tog. Förlåt för långt inlägg dessutom, men ingen tvingar er att läsa. Puss♥ /Världens gladaste Alva

Kommentarer


Kommentera inlägget här: