alvapluslinnea.blogg.se

Sammanfattning Sunne Cupen 2011

Kategori: Allmänt

Fredag: Vi hade två matcher då, en klockan 3 och en klockan 6. Första matchen, mot Eidskog, förlorade vi med 0-1. Andra matchen mot Vikarby vann vi med 4-0! Gjorde ingenting speciellt på fredagskvällen, gick till Ica och handlade lite bara. Och Eve köpte en rockring som sedan alla i Sunne visste om..

Lördag: Spelade två matcher då också, en klockan 9 och en klockan 11. Vann båda två, 3-0 mot Mallbackens IF och 4-1 mot Björklangen SF! Badade i Sunnevattenland från 2 till 6, jag, Alva och Vilma var kvar där mycket längre än alla andra! Inte så konstigt om man tänker efter haha. På kvällen gick jag, Alva, Maja, Eve, Giro, Chippe och Paula ner på stan för att kolla på det HÄR. Riktigt roligt faktiskt, sveriges skid elit var ju där! Somnade som en stock på kvällen sen.

Söndag: Hade "finalmatchen" klockan 2, så innan det packade vi ihop allt och taggade inför den. Efter första halvlek stog det 0-0, men sedan gjorde vi 2 alltför snygga mål och vann hela skiten! Då blev Eidskog, som satt och kollade och skrek varje gång vi missade mål, knäpptysta! När vi gjorde vågen mot föräldrarna och på prisutdelningen var det bara glädetjut och lycka man hörde och såg! Duschade och åkte hem med Olivia, gjorde ett stopp på Mc och kom hem klockan 7.

BRUDAR, NI ÄGER! Nu fattas bara serievinsten! PUSS ♥

/Linnea


Knas

Kommentarer

  • Vilma källbom säger:

    klart! ;) Ssnyygggg header den blev ju skit bra ;) <3

    2011-07-11 | 01:26:32
    Bloggadress: http://bbaravilmaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här: