alvapluslinnea.blogg.se

jag kan inte sluta tänka på dig, du är dunderbar!

Kategori: Allmänt

Tjosan! Hela helgen har spenderats med linnea på Järnvägen cup. Mycket skoj har vi haft! Idag har jag varit nere på Järnvägen cup hela för middagen, sen åkte jag hem vid halv ett för att äta Lunch eftersom vi hade samling till fotbollsmatchen kvart över ett,men vi skulle till Örebro och spela så min mat kunde sjunka på vägen dit, så då får/fick jag inget håll. bra! vi förlorade med 6-1, inte så bra brudar i resultat-väg, men spelet vi hade ägde vi på kan jag säga! Dom tacklades,svärde&buttades! Usch,sånt gillar inte jag må jag lova. En var skit ful i spelet,hon la in bollen med handen? jag trodde att jag spelade fotboll,men jag hade väl visst fel? Och domaren sa ingenting! Shit vilken dålig dommare. Och hon som la in bollen bara: va?vad är det ni säger?vadå hands?vad fan snackar ni om? HAHA! så himla skrattretande. Och domaren bara: det var ju knä, haha sure! Sen när jag kom hem tog jag det bara lugnt eftersom jag hade duschat där borta. Sen kom Linnea då åkte vi till Konsum och köpte varsinn isgalss. -Calippo med ananas smak, super god! Jag har ju ätit den förut massor av gånger, men det var så himla gott eftersom det var skit varmt ute! Sen åkte jag och Linnea till ett hemligt ställe och plockade Lilje Konvaljer, hon plockade till hennes och jag till min eftersom det är morsdag idag. GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! JAG ÄLSKAR DIG.Jag plockade en jätte fin bukett med Lilje Konjalver,Hund kex och nån mer blå blomma.Jätte fint vart det! Buketten blev jätte stor och fin.Om jag hade köpte Lilje Konvaljerna i butik så skulle det kosta ungefär 40-50 kronor? Sen har jag beställt en bok till mamma- Pieces of cake. Men den kommer lite senare så det får bli i efterskott! Sen när mamma fyller ska hon få min lampa jag har gjort på trä-slöjden.Sen när vi plockade så såg vi ett tält uppe i skogen så vi gick dit och kollade. Då hängde det ett täcke,shorts,en tröja,SKITIGA strumpor och ett juice paket. Jag och Linnea blev skit rädda så vi drog. Nu ska jag sova! Eftersom det är skola imorgon. Skulle egentligen gått och lagt mig kvart i nio. Dålig stil av mig!
/alva

jag kan inte styra över mina känslor längre

Kategori: Allmänt

bäst dag idag, förutom att jag inte fick något ragg :( järnvägencup är nog det roligaste som händer i hallsberg på hela året! vi hörs, kan tyvärr inte lova när. nattinatti /linnea

vet ni vad jag kom på nu? -att ni skulle få en bild på från att jag klippte mig, men såklart glömde jag! det får bli någon annan dag..

JÄRNVÄGEN CUP

Kategori: Allmänt

Hejsan! Idag blir det Järnvägen cup med bästa,hoppas att man kan gå i shorts och linne. Det vill jag så gärna göra! Det är så himla skönt. Vi får iallafall hoppas på bra väder,om det inte blir sol vet jag inte vad jag gör, men nånting gör jag iallafall! Igår tillbringade jag dagen med bästis, vi hade skit roligt. Vi kollade på film,cyklade och åkte upp till biblioteket! Plus att vi åkte till Ica vid halv åtta, där köpte jag en dricka och en chokladkaka, sen åkte vi till Konsum för linnea skulle köpa Godis, inte vet jag varför hon inte köpte det på Ica? Aja, skit samma. Nu ska jag bara ladda upp dagens låt och sen ska jag göra annat!
/alva


ph: så himla skön refräng! :)

men åh, palla att du alltid tror att du känner alla

Kategori: Allmänt

jag blir så arg, det är skitmånga bra filmer ikväll, eller vissa som redan har börjat & en som är slut men iaf..

* på 3an klockan 22.00 är det jagad
* på 5an klockan 21.30 (nu) är det heartbreak kid
* nyss slutade dirty dancing 2 på tv4plus, killen som har en av huvudrollerna är ju bara för söt
* klockan 21.00 började sex and the city på canal+first, fast den såg jag på igår.
* klockan 21.00 började indina jones och kristalldödskallens rike på canal+action
* klockan 21.00 började titanic på canal+drama

jag har sett alla filmerna men kommer inte ihåg så mycket av dom..
jagad är ju jäkla bra!!!!!!

men jag måste lägga mig tidigt för jag måste upp tidigt imorgon.
bye

tagga morgondan!

Kategori: Allmänt

jag orkar inte berätta om kloten just nu, gör det någon dag då jag har lust.

till att börja med vill jag säga att jag sov 12 timmar & en kvart i natt. så himla skönt! i morse var jag jätte seg, men kom igång efter ett tag. typ halv 1 åkte jag fram på stan & för att på mitt hår klippt, har faktist inte varit hos frissan sen december! hon som klippte mig var ny & jätte duktigt! jag har jätte tjockt hår och hon tunnade ut det jätte mycket & jätte noggrant utan att jag behövde säga till! jag blev jätte nöjd! :D jag kanske bjuder på en bild nån dag..

när jag kom hem ringde alva och då bestämde vi att hon skulle komma hit. under dagen har vi hunnit med massa saker, som t.ex titta på film, cykla, handla & mycket mer. haha, vi har också hunnit med att skratta som galningar! tack för en bra dag bästis ♥

imorgon sa jag först på dop, mitt kusinbarn är det som ska döpas. sen efter det blir det jvc! jag taggar som fan tills imorgon (rubriken)!

ja juste, jag var på marieberg i måndags kväll. behövde skor till skolavslutningen & dopet.
jag ville egentligen ha dessa,

men dom var såklart slut så det blev dom här,

dom ser inte så fina ut på bilden men dom är fina in real!
sen köpte jag de här oxå,

men de var för små så vi måste lämna tillbaka dom, då ska jag nog istället köpa ett par ballerina eller flipflop, asså inte sånna där av plast utan sånnahär,


nej nu ska jag kolla tv, pusshej

Mamma är tidig..

Kategori: Allmänt

hon ska handla mat NU! är hon helt konstig eller? -värkar så.

Min helg kommer ni se nu:
* Vi är lediga idag,guld!
* Järnvägen cup imorgon, kul? nej. Det kommer bli bäst.
* Järnvägen cup kommer se ut imorgon med att vara med bästa och massa flera
* På söndag blir det också Järnvägen med linnea♥
* Det bästa med att vara på cuper är att träffa massa och att man blir skit brun!

nu ska jag kolla på dom här bloggarna:
http://eenjessica.blogg.se/
http://mywahlen.blogg.se/
http://linneamedin.blogg.se/ 
http://juliawrotethis.devote.se/

dom är jätte bra! läs.

Mornis

Kategori: Allmänt

Hejsan! Idag mår jag som bäst.Jag kollade på tv ungefär vid sex igår och efter ett tag somnade jag, så jag har sovit från halv sju på kvällen tills nu på morgonen, det blir alltså 14 timmar och en kvart, snacka om att jag är utvilad? Nu ska jag göra mig i ordning senare vid tolv ska jag och mamma åka till Sveas och äta lunch, sen vid halv ett ska jag vara med linnea. Hon ringer nog snart! 
/alva


JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRNVÄGEN CUP IMORGON, JAG SKA INTE SPELA MEN JAG ÄR TAGGAD SOM FAN ÄNDÅ!

/linnea

Kategori: Allmänt

nu ska jag sova, det har varit tuffa men roliga nätter i kloten.
jag behöver sömn, det blev inte mycket av det där.
men ägde gjorde det, helt enkelt bääääääääst!
bloggar mer imorgon, natti ♥

home,dear home

Kategori: Allmänt

Hejsan! Nu är jag hemma, eller ja.. vi kom hem vid halv två men jag har packat upp,ätit,solat och gått på toaletten sen dess. Plus att jag har träffat Victoria vid Svenssons hage eftersom jag glömde mammas mobil i hennes bil när jag,linnea&sanna åkte med dom från Kloten.Klassresan var grym! Skit kul var det, ett minne för livet absolut! Första natten var jag,linnea&jazze vakna hela natten, vi låg vakna och kunde inte somna, sen skulle vi upp och busa med killarna vid tre på natten så vi kanske höll på en timme? till fyra, sen la vi oss igen. Då kunde jag inte somna då heller, så jag&linnea låg vakan hela natten ända tills morgon, jag&linnea gick upp i tv-rummet och satt på nån Robinsson på Engelska? ungefär vid halv 6, sen kände jag att jag helt plötligt fick fett ont i magen så jag gick och la mig i sängen igen. Då la jag en tröja för mina ögon eftersom det var ljust, då helt plötsligt somnade jag! Yes, ett mirakel tänkte jag när jag vaknade efter en timme. Så en timma sömn på första natten,kört! Men sen på sista natten fick vi bara vara uppe till elva, så jag gick och fixa mig och sen kröp jag ner i sängen, alla andra stog och borstade tänderna och höll på och snacka en hel del, men jag somnade nästan på en gång, jag somnade först av alla. Äntligen! jag sov från klockan elva till sju på morgonen. Man fick bara sov till sju eftersom vi skulle gå ut och äta frukost åtta. Så åtta timmar sömn på andra natten, fett skönt tänkte jag när jag vaknade, jag sov skit skönt den natten! Med två täcken och allt. Kunde det bli bättre? Ja, faktiskt. Jag vill ha min säng! Nu ska jag sluta babbla och gå ut och ta nånting att äta. Jag vet inte vad jag ska äta faktiskt, men den som lever får se! Jag slår vad om att Linnea typ tänker nu: "Den som lever får se, ååh, jävla Andreas" eller något. Haha! För han vi hade som ledare på Kloten hette Andreas och så fort man typ frågade "vart ska vi paddla kanot?" då svarar han "-den som lever får se" Varje gång, det va skit jobbigt. Nu blir det mat i magen, caio!
/alva

JÄRNVÄGEN CUP PÅ LÖRDAG OCH SÖNDAG, ALLA KOMMER! :D

ajuste.. min och linneas frågestund har jag helt glömt bort, vi ska svara på frågorna imorgon, ni har hela eftermiddagen/kvällen idag på er att fråga så fråga på ändå. Jag tror nog det "Frågestund-inlägget" ligger ganska långt ner, så rulla på! Vi har fått ganska nog mycket frågor, så svar blir det även om ni inte frågar nu, för vi har fått en hel del faktiskt, typ 5-6 stycken som har frågat, men massa frågor på en person!

God natt

Kategori: Allmänt

Nu har jag packat klart för imorgon, pust. Nu måste jag borsta tänderna och sova. Vi har sovmorgon imorgon till kvart över nio. Så det blir att gå upp klockan åtta, nu ska jag fixa i ordning mig! Ha det bra.Jag kanske bloggar när jag kommer hem på Torsdag eftermiddag, får se hur trött jag är! Natti Natti
/alva




You smile, I smile.

duktig va ordet

Kategori: Allmänt


SHIT! så duktigt alltså :o

Marieberg

Kategori: Allmänt

Som ni har sett på inlägget under, så ska vi snart åka till Marieberg. Jag måste ha skor till skolavslutningen & till ett dop som är på lördag, & sen ska vi byta två par leggings på bikbok. Ett par hade gått sönder mellan benen, på en enda dag! Dålig kvalité säger jag bara.

Gud vad jag längtar tills imorgon! Det ska bli så jäkla guuuuuuld ♥

Eve ville att någon av oss skulle lägga in en bra låt här,
så då gör jag väl det :)


Varsågod Eve, jag vet att du älskar den här! ;)

Vi hörs nog inte på ett tag, så ha det riktigt bra tills jag skriver nästa gång! För det ska jag ha :D Puss & kram/ Linnea

Kloten

Kategori: Allmänt

Hejsan alla mina kära bloggläsare! Imorgon åker vi i klassen på klassresa, det ska bli så himla kul! Just nu sitter jag hos linnea. Vi ska en snabbis in till Marieberg för att kolla på skor, sen ska vi hem och jag måste packa annars kommer jag bara glömma det ena och den andra säger mamma, mammor är konstiga när man ska bort, dom liksom oroar sig för allting.Ja,ni vet ju hur mammor är.Fast dom vill ju bara vårt bästa men det är jobigt när dom tjatar. Vi ska ligga över på Kloten Lägret i 2 nätter och vara där i 3 dagar.Alla höjd-aktivitéter kommer jag balla ur på.Fast jag ska göra det, jag ska utmana mig själv, nu när jag har chansen att göra nånting jag aldrig skulle ha vågat i verkligheten, det kan jag lova er med detsamma! Hoppas det blir mycket bus på natten (a) Haha! Nu ska vi göra nånting annat. Jag kommer inte blogga imorgon,på onsdag och på torsdag eftersom Kloten väntar! Ha så gött så hörs vi när vi hörs, antagligen fredag. Vem vet? Caio!
/alva

Moa är bäst, loveu♥

Kategori: Allmänt

Hejsan! Jag måste bara säga att jag har haft så himla trevligt med Moa både Lördag och Söndag,när jag kom dit tog vi cyklarna och åkte 3 km till en ost-bod. Där vi kollade på garn och samt så köpte vi med en chokladkaka med persika smak i, super god var den! Av ren choklad också, det var den bästa chokladen jag har ätit i hela mitt liv! serisöt. Och när vi kom hem från ost-boden så hade Moas mamma och min mamma lagat Rabbarber-paj och gjort vaniljsås! Så jag,Moa och mammorna satt oss i solen och njöt! Sen efter det skulle min mamma åka hem :(
Till kvällsmat fick vi hemma-gjorda potatisklyftor, kyckling, Tzatsiki och sallad. Jag gjorde salladen själv (a) Stolt! Nej men, jag hade i : Tomater,vanlig sallad,gurka,lime,paprika,olivolja och citron och sallads krydda! Super gott.
Senare framåt nio-tio provade vi att ha Soda Stream med Oboy och Citron i, fyfan vad äckligt,jag höll på att spy.Sen provade vi Soda Stream med en Te-påse i och det va inte speciellt gott det heller. Magne tyckte typ att vi var helt störda? Han sa att han tyckte vi var mest stördast på att vi hade kallt bubbel-vatten till Oboy.Så vi bestämde oss att bara ta ett glas Pepsi istället som dom hade hemma, det skulle vi ha tänkt på från heeela början.Sen tog vi en påse Natur-chips och gick upp i vardagsrummet där Magne och Moas mamma satt. Alla vi fyra kollade på nån vampyr film, hela staden va vampyrer men två personer var vanliga människor,så dom två var tvugna att gömma sig omassa konstigt,Vi kollade bara halva, för ingen tyckte den va bra. Så vi kollade på 27 Dresses som gick på tv4 igår kväll. Mycket bättre! Den va skit bra, rekommenderas verkligen! ett STORT plus på den. Sen gick vi och poppade popcorn med aromat på, gott! Vi la oss ungefär vid tolv, och somnade direkt bara vi la huvudet på kudden.Idag har vi hoppat studsmatta,kollat på filmen Honey och bakat chokladbollar. Jag gjorde en "missbildad" chokladboll till magne :) sen kom mamma och hämtade mig, då åkte vi och köpte glass på Sveas. Jag tog en kula Mango-Sorbet och en kula Choklad-glass. Bäst med Sorbet i solen! Snart ska jag gå till Annmarie (min granne) för jag ska sälja min SISTA tandbortst till henne, vi säljer för fotbollen! Och det ska typ in om senaste en vecka, jag har bara en eller två kvar. Nu gäller det att sälja!

berättar bara om det jag ska göra dom senaste 2-3 veckorna:
* Se inspelningen på klassen imorgon, våran lärare har filmat oss en hel dag.
* Kloten på tosdag tills på torsdag, bäst kommer det bli!
* Vi är lediga på fredag
* På Järnvägen cup- helgen, Fredag till Söndag ska jag sova och vara hos Moa hela helgen,skönt!
* Snart åker jag till Gröna lund, fast det är kanske en månad kvar eller så. haha.
Ha det bra! /alva

linnea t vänster, maja t höger

Kategori: Allmänt





haha, kul vi har :D
nu ska vi köpa glass, pussss
/linnea

Kategori: Allmänt

grattis på födelsedagen pappa, jag älskar dig!

No Disco Time

Kategori: Allmänt

INGET DISCO FÖR MIG IKVÄLL, KOMMER VARA HELT SLUT EFTER MATCHEN!
plus att jag har några nackdelar till att jag kommer stupa ner i säng ikväll, därför att:
* Vi hade träning i Måndags
* Match i Onsdags
* Träning igår/Torsdag
* Match idag
* Match på Söndag

Då förstår ni varför jag inte har någon alls lust att gå på disco ikväll, sen är det ju inte det sista discot i hela världen ikväll, det blir ju massa talangen och annat i sommar, sen tycker jag också att jag har sprungit iväg på disco varje fredag dom senaste 4-5-6-7 veckorna, så nu blir det en brejk och att mera gå på disco kanske nån gång ibland än att gå varje fredag, det känns inte så "bra" att gå iväg hela tiden. En "hemma fredag" eller att vara hos nån kompis och ha nån liten myskväll där räcker faktiskt ganska länge för min del! Eller att åka ut och träffa kompisar eller göra nånting annat än att bara gå på disco passar ju också perfekt så här års! sen är det inge kul att gå på disco om det är ljust. Det kommer säkert lysa in ändå. Ha det så bra!
/alva

Match igen

Kategori: Allmänt

Hejsan! Just nu sitter jag i skolan och skriver lite, eftersom linnea sitter här i datasalen och skriver klar sin uppsats som ska vara inlämnad snart.Jag lämna in den igår, så jag bara sitter här med henne och skriver lite här, hihi. I onsdags hade vi borta match mot Lekeberg i Garphyttan. Vi förlorade med 5-2, och jag gjorde båda målen. Men ikväll är det match igen klockan sex börjar matchen nere på konstgräsplan, då vinner vi! Nu måste jag gå till våran lärare och fråga en sak, caio!
/alva

åska :(

Kategori: Allmänt

hej!

det som har vart så fint väder idag, oså kommer åskan. bajs

förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft mycket tid..
min vecka sen i söndags:
söndag: match
måndag: skola & träning
tisdag: tisarvandring & sång
onsdag: skola, simning med klassen & match
idag: skola & träning
imorgon: skola & match

jag har något ont i kroppen.

tyvärr förlorade vi båda matcherna, men imorgon blir det seger!
om ni tkr att det är konstigt med 3 matcher på 6 dagar är det för
att vi 97:or spelar i två olika lag, med 98:or & 96:or.

nu måste jag fortsätta med uppsatsen som ska vara inlämnad imorgon,
pusssss på er/ linnea


hahah, gammal bild!

Helt slut

Kategori: Allmänt

Hejsan! Ja, som jag sa.. idag gick vi kanske 4-5 mil uppe i Tisaren mitt ute i nån jävla skog? Jag trodde att skogen aldrig skulle ta slut, jag var skit trött! sen gick vi 500 meter för långt också, då fick vi vända. Jag säger bara en sak.. att gå ut och gå är skönt, men att gå 4-5 mil och att ha ont i fötterna och gå fel är inget trevligt alls tycker jag! Jag ville bara sjunka ihop och typ dö just då? när det var som värst iallafall. Jovisst, jag hade jätte bra "gå skor" men efter tre timmar kan ni ju fatta att det börjar kännas lite i hälen och var stans.Till slut kom vi till den heliga staden Hallsberg,då gick vi in på Transten och tog kort sen gick vi hem, då va klockan cirka.. hm,två och vi började gå klockan tio att gå, så vi har gått i 4 timmar sammanlagt. Men vi åkte ju buss upp till Tisaren! skönt det iallafall. Nu ska jag börja bädda min säng som jag glömde i morse! Attans också..
/alva

Finsspång i mitt hjärta föralltid!

Kategori: Allmänt

Haha! jag kollar på "gamla" låtar, eller inte gamla låtar.. men dom man gillade typ när man gick i fyran och femman. Nu ska ni få höra några låtar jag tycker är sköööna att lyssna på när man är deppig.. och dom låtar som vi lyssna på för två år sen i Finsspång.
Så himla bra låt den första som kommer! jag blir så glad av den.. LYSSNA!

ph: Mika-Love today.

ph: Cidinho & Doca - Rap Das Armas. Min sommar inställning! Får mig också att tänka på Finsspång.

ph:Den här låten spelades mycket på discot i Finsspång, så en "Finsspång känsla" här också!

ph: samma som dom andra, Finsspångs låtar är helt klart alltid en favorit!
plus att vi sjöng den här låten som galningar på discot, jag älskar den!

ph: Shit, den här låten ÄLSKADE jag och linnea på den tiden, är bra även nu! Vi önskade den här låten hela tiden på discot!
ph: jag slår vad om att linnea BARA vill tillbaka nu till FINSSPÅNG efter att hon hört alla dom här låtarna! Så braaaaaaa låtar.


Nu har jag laddat upp lite musik från förra sommaren och från Finsspångs discot, dom låtar fotbollslaget diggade all the time!
Alla påminner mig om Finsspång, precis alla.. förutom den första.-Mika-Love today. Ha det bra!/alva
Finsspångs discot glömmer jag ALDRIG!
jag och linnea puttade ut massa killar dom vart helt galna, så jävla bääääst va det!
jag ville aldrig hem och sova från det discot.Vi måste dit igen! Tack för den cupen tjejer!

lyx.. SOV MORGON IMORGON!

Kategori: Allmänt

Hejsan bloggen! Idag har jag bara gjort matte läxan som vi har tills på fredag, jag gjorde den idag för att det är den ända läxan vi har i veckan så då har jag HELA tisdag,onsdag och torsdag på mig att slappa utan läxor/läxa,wie! Imorgon ska vi träffa dom nya klasserna igen, fast vi ska vara i Tisaren. Vi åker buss dit och går hem, åh. Jag vill absolut INTE gå hem för då kommer jag vara super trött! bajs. Då är det ju bättre att gå dit, inte hem. Så det blir att ta på sig bra "gå skor" imorgon då och matsäck med sig! vi får korv och bröd där som lunch men man kan ju bli mer hungrig. Och det bästa av allt på hela dagen i morgon.. VI HAR SOVMOGON! vi börjar klockan nio i stället för åtta,jippi! Så jag kan gå upp cirka halv-kvart i åtta, för jag vill inte stressa! Jag vill kunna bara gå runt en kvart innan Linnea,Evelina och Maja kommer, det känns bättre då! Då hinner man tänka ifall man har glömt nånting än att bara slänga sig iväg och stressa.. Dom kommer kvart i nio till mig, så om jag går upp halv åtta har jag en timma och en kvart på mig, just nu sitter jag och äter Spagetti och Köttfärsås! När jag kom hem från fotbollsträningen duschade jag kroppen bara för jag duschade håret&kroppen igår,så jag tar håret i morgon i stället.Eftersom jag duscha igår. Nu ska jag gå och hämta mjölk.. Ha det bra!
/alva

Moa

Kategori: Allmänt

Hejsan! Just nu sitter jag och pratar med kusinen i telefon, hon ringde för en stund sen så vi har bara pratat i 5 minuter. Det blir väl en timme vi kommer prata som vi alltid gör, höhö. Nyss har jag duschat håret och före jag duscha så kom maja och evelina för dom ville se vad jag hade köpt på marieberg när jag var där i fredags, sen duschade jag sen kommer dom igen och frågar om jag vill följa med till ica, men jag sa att jag inte kunde. Och sen kommer dom igen för dom hade sett Max och Casper, så vi gick ut ett tag och kollade efter dom, hihi. Neeej, nu ska jag sluta skriva här och vara social med moa. Ha det bra!
/alva

tack

Kategori: Allmänt

jag skulle kunna spy just nu, åhfan vad jag mår dåligt
& det blev ännu värre nyss

/linnea

Toppen kväll med fotbollslaget

Kategori: Allmänt

Hejsan! Igår var den bästa kvällen någonsin.Så himla mysigt var det. Giro stallde fram massa mängder av klubbor,chips,ostbågar och massa godis! Jag och mamma cyklade hem från Hok-stugan när klockan var halv tio.Jag hade viljat stannat längre men mamma ville hem för vi skulle kolla på film och mysa hemma! Och ni som inte kom missade något,verkligen! Vi spelade också en massa fotboll och körde brännboll,vi vann på brännbollen över våra föräldrar.VI ÄGER! sen hade vi prisuttagning. jag vann en ram som jag ska ge till pappa för jag vill inte ha den, höhö. Men jag får se hur jag gör! Idag har jag bara slappat,klippt gräset och städat hela mitt rum, duktig (a) Nu ska jag och mamma åka till Kumla och fika på Sveas och sen ska vi till mormor, bäst. Senare ska jag och mamma ut och gå,skönt! man blir ju så himla pigg. Efter det ska jag ta en kall dusch och krypa ner i mitt vita vardagsrum med myskläder och kolla på film! Nu ropar mamma att jag ska fixa mig eftersom vi ska till Kumla snart, kanske bäst att gå dårå..
/alva

-

Kategori: Allmänt

nu ska ni få se vad jag köpte idag:

lite suddig bild men struntsamma.
parfymen, nagelacken & armbanden från lindex
läppbalsamet(?) fick jag med från bikbok

suddig bild den här oxå.. :(
tunika med puff- & trekvartsärmar, leggings & stumpor från bikbok

det var allt för denna gången, jag blev nöjd iallafall!
tunikan ska jag ha på skolavslutningen faktist :D

nu stänger jag av här & sen ska jag detja kudden, ha det bra!

just dance baby

Kategori: Allmänt

tjau :]
var på marieberg idag med mamma & pappa, köpte lite allt möjligt. och ja, ni ska få se vad! men jag måste byta dator & lägga in alla bilder först, hihi :$ hörs snart, puss/ linnea


så jäkla skön låt alltså♥

Fight for this love

Kategori: Allmänt

Haha! hallå igen, jag glömde ladda upp bilden på min klänning som jag köpte idag! förlåt
så jag gör det nu..


ph: Här är klänningen jag köpte på Gina,pris: 199 kronor.
Den ser lite beigh ut, men den är vit i verkligheten! vad tycks? :)
jag vart jätte nöjd iallafall, sen ska jag ha lockigt hår och vita ballerina skor. Fint!

Stamp on the ground

Kategori: Allmänt

Hejsan! Förlåt för att jag uppdaterar väldigt mycket,nästan FÖR MYCKET! men ni får ta tag i kanten och hänga med för här uppdateras nästan två gånger per dag! Jag har kommit i gång med att skriva nu, förut skrev jag kanske två gånger i veckan och då tröttnar jag väldigt lätt på att blogga om jag håller på så! Så det ända det finns att göra för att bloggen ska vara kvar är att skriva mycket, så mycket jag kan! hihi. Ikväll ska jag bara mysa med familjen och kolla på Talang som är på tv ikväll klockan åtta till halv tio! alltid lika spännande att se vilka som uppträder, jag gillar när killar dansar hip pop :$ och när små-tjejer sjunger. Just nu sitter jag och lyssnar på min och linneas bästa taggnings låt. -stamp on the ground. Speciellt när vi ska gå på disco! TAGGA TAGGA.
Nu ska jag INTE skriva mer, utan i stället ska jag logga in på bilddagboken.. Ha det bra allihopa!
/alva



ph: skön låt, passar perfekt på discon!

Marieberg

Kategori: Allmänt

Hejsan! Idag har dagen tillbringats med mamma i kumla på kumlamarken. Där köpte jag bara en Sur-jordgubsrem för 12 kronor.Senare började det ösregna så vi bestämde oss att åka in en sväng till Marieberg där köpte jag en klänning på Gina Tricot som jag ska ha på skolavslutningen! Sen hittade jag massa andra saker, men dom sakerna ska jag köpa nästa vecka vi åker dit ifall jag hittar nånting mera då! Så nästa gång vi ska åka in ska jag köpa: kanske en parfym,en spets-bh,spets strumpor,en tunika och några armband. Snart ska jag ta på  springskorna och regnjacka och ta ett varv utåt Picasso, det finns en liten grusväg typ vid nån skog där? där ska jag och mamma ta en promenad, fast jag ska springa lite då och då. Och sen i morgon ska fotbollslaget samlas vid Hok-stugan och sen gå vidare till en stor gräsplan där vi ska spela brännboll. Färäldrar mot barnen! Då hoppas vi på bra väder säger jag bara. Hoppas vi vinner mot dom luringarna! Sen framåt kvällen ska vi grilla och mysa tillsammans. Nu ska jag gå ut..
/alva

Skön Kristihimmelfärd!

Kategori: Allmänt

Hejsan! Igår var ju discot, ni som inte kom hade tur för det va jätte dåligt! eller inte jätte dåligt men inte så bra som vårat va, haha. Efter discot sov Linnea här hos mig, så idag har dagen tillbringats med henne. Vi hade jätte roligt! Vi kollade på två Wallander-filmer. Den första hette Prästen och den andra hette Tjuven. Tjuven tyckte jag va bäst och den rekommenderas verkligen! Prästen va också bra, men man fattade hur allt hängde ihop i mitten av filmen, fast jag hade ett litet fel ändå. När jag kom hem från Linnea var klockan halv sju, då åt jag middag tillsammans med familjen, det blev hemmagjord pizza samt sallad och sallasdkrydda, så himla gott! min favorit faktikst, efter tacos förstås. För en stund sen duschade jag och just nu sitter jag framför datorn och bloggar med pyjamas på mig, Lovs-outfit! Imorgon ska jag och mamma in till örebro/marieberg och köpa en skolavslutningsklänning till mig och två par linnen! Jag behöver ett vitt till och ett svart, dom är bra att ha. Kostar bara 99 kronor på Gina Tricot! Dom passar till allt. Jeans,tights och mysbyxor. Snart ska jag och mamma kolla på tv/film och bara mysa i soffan med popcorn och aromat på! Senare ska jag nog lägga mig och läsa, boken heter FÖR ALLTID och är superduper bra! Handlar om en tjej som heter Nora som ska åka ut till hennes mammas kompis eftersom hennes mamma är i Spaninen och hon har ingen pappa så hon får åka ut dit, på landet. Där ingenting händer. När Nora drömmer om en vaggvisa som hennes mamma sjöng för henne när hon var liten vaknar hon, men hör att ljudet inte kommer från huvudet, utan från rummet på andra sidan väggen! Sen nästa dag rensar Nora i rummet som ljudet kom ifrån och hittar en nalle som hon ställer på byrån på höger sida, sen går hon ner och hämtar saft sen när hon kommer tillbaks sitter nallen på vänster sida och hon va helt säker på att hon satt den på höger sida, precis hundra procent. Sen får hon massa konstiga sms, på första står det: jag saknar dig! på andra står det: Jag också! och Nora fattar inte varför just hon får sms:en som hon inte fattar nånting av? sen förstår Nora att numret som sms:en kom ifrån är noras person-nummer! Och varför känner Nora igen sig när hon går förbi det stora grå ödehuset? Och vem tar kort i Noras rum klockan ett på natten när Nora ligger och sover? Alla svar får ni om ni läser boken, starkt bra är den! Förlåt för långt inlägg. /alva

vanilla twiligt

Kategori: Allmänt

discot igår sööööööög!
ahja, sen efter sov jag hos alva, mys.
imorgon ska jag till marieberg om allt är som det ska..
måste ha avslutningsklänning & lite annat.

ajuste, jag har läst ut 2 böcker! eller egentligen 3,
första gången jag såg dig, för alltid och campingmysteriet.
första gången jag såg dig är inte alls bra, och rätt så tunn.
för alltid är helt klart bäst & campingmysteriet var väl sådär.

nu ska jag duscha, sen kolla tv.
pusssssss


så söööööööt, och min, bara min (a)

Shake!

Kategori: Allmänt

På discot ikväll blir det.. mycket vilda låtar!


ph: jag vill att klockan ska vara åtta nu!

FRÅGESTUNDEN OCKSÅ!

tjaaaaaaaaaa

Kategori: Allmänt


GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN

ikväll blire grymt

/linnea

Shake that!

Kategori: Allmänt

Halv fem går jag och Linnea till Evelina, där träffar vi också elisa,grymt! Sen klockan halv sju går jag och Linnea till mig, jag äter och jag hjälper Linnea att packa upp eftersom hon ska sova hos mig ikväll, sen kvart i åtta skjutsar linneas pappa upp oss till stocksätterskolan och vi går på disco till tio, sen kommer min mamma och skjutsar hem oss! Det kommer säkert bli en GRYM kväll.. Jag ska dansa rompadansen :D Hoppas ni får en jätte trevlig onsdag kväll med trevligt folk och bra musik, för det ska jag! Det känns konstigt att gå på disco på en onsdag. Men vi är faktiskt lediga imorgon och på fredag och hela helgen. yee! Nu ska jag lyssna på musik och  kolla runt lite på bloggar, hare bra allihopa! kram

Jag tipsar veckans bästa blogg:
www.juliawrotethis.devote.se den är grymt bra! kolla om ni vill :)

ps. glöm inte frågestunden! ↓

frågafrågafrågafråga

Kategori: Allmänt

FRÅGESTUND!
ni får fråga allt mellan himmel och jord, fråga på!
svaren kommer när vi har fått tillräckligt med frågor.

Förlåt

Kategori: Allmänt

Förlåt,förlåt och förlåt ännu en gång.. jo, jag tog ju bort min frågestund och alla svar som ni kanske har sett/ser. Jag gjorde det för jag kom på att jag och linnea skulle ju göra en tillsammans idag,dålig stil av mig! så jag får ta bort alla svar och hela min frågestund, lite trist faktiskt. Men jag och linnea ska göra en ny snart/nu så ni får fråga på, ni kan ta samma frågor som förut,fast ni kanske redan har sett mina svar som jag svarade på era frågor! aja, ni får göra som ni vill.. om ni inte hann läsa vad jag svara så går det bra att fråga samma igen om ni verkligen vill ha svar på det! men nu är det jag och linnea som kommer svara så det blir ett svar från oss båda!
Jag tror ingen har hunnit läsa mina svar till era frågor eftersom jag skrev det idag i skolan klockan tjugo i tio när vi hade rast, jag smög in i klassrummet och svarade på dom! busiga jag.

Snabbis

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Jag glömde säga en grej på förra inlägget så jag skriver det här..
Imorgon är det DISCO på stocksätterskolan för årskurs 4-6 klockan åtta till tio! Går dit med linnea,evelina och elisa. jag och linnea ska vara *************** och evelina och elisa ska vara ********* det kommer bli grymt roligt! ni som inte kommer missar nånting, veeeeeerkligen! Det vi ska vara får ni se imorgon dom som kommer och dom som inte kommer får tyvärr inte se, naw. :( Nu ska jag sluta skriva och göra mig i ordning!


ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLA KOMMMMMMMMMER IMORGON!!

/alva

det verkar så lätt.. HAHAHAH

Kategori: Allmänt

alva, kommer du ihåg? ↑

imorgon får vi äntligen reda på klasserna till 7:an,
nervöst :o ahja, det ordnar sig nog!

nu ska jag föna håret, vi hörs när vi hörs.
kiss and hug/ linnea

-

Kategori: Allmänt

hej! är lite små sjuk idag, förkylning oså..
iaf, jag kollade på marley and me, på canal+ förut idag.
och jag rekommenderar den verkligen!
fast den var jätte sorglig på slutet :|

va bara det jag ville, puss/ linnea

Slappdag

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Idag har jag inte gjort ett skit, bara kollat på tv i min sköna säng! jag har läst ut en hel bok också. -bara vänner typ.Den var faktiskt jätte bra! Handlar om en tjej som heter Maja och hennes bästavän heter Diana och är tillsammans med Majas storebrorsa.Sen händer det lite allt möjligt i den här boken, från kärlek till spahelger!

Just nu sitter jag här framför datan och äter citronmuffins. Jag ville egentligen till stan idag och vi skulle dit men sen ändrade jag och mamma oss och bestämde att vi bara ville vara hemma och slappa och baka, lika skönt det!

Redan imorgon får vi reda på klasserna tills sju:an.. skit pirrigt! mår nästan illa :(
men en sak jag längtar jätte mycket till är.. KLOTEN DEN 25-27 MAJ MED KLASSEN PÅ KLASSRESA!!
det vi kommer få göra där är:
* Teamwork
* Blåsrör
* Fiska
* Korvgrillning
* Paddla kanot
* Sumobrottning
* Bågskytte
Sen kommer vi till dom högsta aktivitéterna:
* Ap-stolpen, man ska ställa sig på toppen på en stolpe 10 meter upp sen slänga sig ut och fånga trapetsen
* Linbana, (80 meter) sväva fritt över marken
* Jättegungan, känn suget i maggropen!
Det kommer vi att göra om annars inte mer, ha det bra! puss/alva

svar på tal

Kategori: Allmänt

från: sluta bry er så mkt
HAHA om jag SKULLE va er , så SKULLE JAG PLOCKA MINA ÖGON BRYN ASSÅ DOM SER UT SOM MC JU ;ooooo
hur klarar ni av det ? :s
hahah ni kommer bli så mobbade på transten när ni börjar där , och då går jag i 9:an då kommer jag toalett doppa er :D

svar: haha, för det första..
så går du alltså i 8an nu då? fyfan vad omogen, jag trodde att man började bli lite mognare vid den åldern men då hade jag visst fel. och föressten, bryr du dig ens? känner vi dig? bara för att alla andra har ögonbryn som ser ut som små streck behöver väl inte vi ha det ellerhur? och hur vi klarar av det? jo vi är inte så jääävla utseénde fixerade som många andra är, hur man ser ut är faan inte det viktigaste?

jag har lite på känn vem du är faktist, eftersom du nu är så feg å är anomyn.. vågar du inte stå för vad du tkr eller? haha ännu mer skrattretande! :D jag orkar egentligen inte bry mig om sånt här trams, men ah

så hiiiimla skrattretande sånt där asså, jag fattar inte hur dom orkar? jaja, vi hörs, bye /linnea

aaaaaww

Kategori: Allmänt



KOLLA HELA, HEEEEEEEEEEEEELA! fyfan vad söta //////nea

ni är fan inga kändisar

Kategori: Allmänt

ajuste, glömde..

nu måste ni hjälpa mig & alva att fixa en ny design & header å allt sånt där! om ni kan göra dom själva, vet någon som kan eller någon sida där det finns gratis design eller vad som helst säg till dååååååå! snälla :()

/neeea

allvarligt talat

Kategori: Allmänt

dagen har spenderats med alva. kollade wallander - cellisten förut, den var okej.

det rinner från min näsa hela tiden, kan inte andas med ena näsborren, det svider under näsan & mina ögon kliar.. plus att det är dåligt väder! kan det bli sämre? - nej jag tror inte det.

nu ska jag rensa min spotify lista, och sen kolla fotboll.

imorgon blir det att vara hemma, jag vill inte bli värre.

ahja, hoppas att ni har det bra, bättre än mig iallafall.

puss/
linnea

(vet att texten blev en aning torr, men jag är på dåligt humör)

alva, du vet bästa discot? när du skrek sexy bitch till andreas?
fyfan vilken kväll alltså<3

så där ser mitt hår ut naturligt, typ

jag vaknar upp aaah solen skiner igen dags för mig att gitta från lägenheten..

Kategori: Allmänt

..men först alltid en dusch inte lukta usch
glassigt

dagen har varit bra, har typ inget mer att säga.


haha, fett bra låt (a)
nej nu tar batteriet slut på datorn, hejdåååå
/nea

käääääär

Kategori: Allmänt

Hejsan!

jag har en liten sak att berätta.. jag är kär! :$
han är bara så himla snygg,haha. nu ska jag ut på rast i skolan
senare iag blir det marken med linnea, bäst!
ha det bra! pussss /alva

simme, simma lilla simme

Kategori: Allmänt

hej! sorry för dålig blogging, men har inte orkat..
igår va jag med eve & i måndags var det match.

dagen har spenderats i skolan & med alva.
för det första var vi på biblioteket, sen på idrotten
gjorde chrille så att jag tappade luften & så gick
sången sådär.. jag & alva därimot gjorde lite
läxor, skrattade, cyklade till min farmor & kom
på en låt vi ska sjunga för simon på fredag.
hahahah, den är faktist as bra, fast lite kort dåra.

grattis i efterskott david beckham som fyllde 35 andra maj! :)
& grattis i efterskott francesc fabregas som fyllde 23 igår<3

ajuste, jag också! grattis i efterskott till mig som fyllde
tonåring 3e maj :D

haha, roliga grejer ;)

nu måste jag städa lite, sen sova! pussss/ nea

Jag kan inte sluta tänka på dig

Kategori: Allmänt

Hej kära ni, idag va det skola. den va okej! jag tog sällskap med Linnea&Evelina hem, när jag kom hem böt jag om till mjukisbyxor och en skön t-shirt! och satt upp håret i en tofs, slappt! Sen åkte jag och mamma och handlade på Netto. Just nu sitter jag bara framför datan och bloggar, senare ska jag kolla på film och dricka honugsvatten.. världens bästa, ellerhur. Jag ska inte gå ut nånting mer idag för jag måste vila halsen så jag orkar skoldagarna. Och nej.. jag vill inte stanna hemma, för jag känner att jag kan! jag är bara hes, det skulle vart skillnad om jag hade ont i halsen, men nu är jag bara hes. Fast jag kanske ska ta en promenad runt Svenssons hage ändå? eller bara runt vårat kvartér. Nu ska jag lyssna på Underbar-Scotts på Youtube, bye! /alva



Jag ser dig överallt, men saknar dig ändå..
en tusen mils sekund för att förstå, jag kan inte sluta tänka på dig
du är underbar! du har alltid en plats här inom mig och jag tror du förstår
mig väl,du har rört hela mig själ. Jag kan inte sluta tänka på dig.. Världen stannar upp när jag vill gå vi fortsätter tillsammans båda två,
jag sträcker ut min hand och framtid har du här,en tusen mils sekund så är vi där.

Svensk Television

Kategori: Allmänt

haha. jag skrattar för fullt, det är
humorgalan på tv just nu!
måste kolla vidare, hejs

3 månader och 14 dagar tills min födelsedag lääääängtar!

godnatt

Kategori: Allmänt

man sviker inte, det gör man bara inte..

ska kolla på tv med mamma nu!  puss
/alva

vissa håller vad de lovar, andra inte. vilka är de som man kan lita på?

Kategori: Allmänt

vilket svek alltså, vilket svek.
/besviken linnea

Dagens-Måste-Göra-Lista

Kategori: Allmänt

√ Klä på mig
√ Fixa på mitt rum
√ Kolla på film
√ Dricka honungsvatten
√ Träffa linnea
√ Duscha

Egentligen behöver jag inte göra nånting alls känner jag!
eller jo.. att träffa linnea, men allt det andra? orka, suck..




ph: så sjukt bra låt. fick den från min kusin!
Overboard- Justin Bieber och Jessica Jarrell

vädret<3

Kategori: Allmänt

just nu sitter jag ute på altanen & äter tårta som blev över från igår, mums!
det rätt så skönt väder, förutom att att det blåser lite kallt.
vad ska jag skriva mer? hm, har inget vettigt just nu..
tja/ nea

Godermorgon

Kategori: Allmänt

God morgon!

Jag vaknade halv åtta, det är faktiskt jätte tidigt enligt mig.
Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt eftersom jag är nästan sjuk- förskyld.
Jag vet inte om jag ska gå till skolan imorgon fast jag måste nog gå för det är linneas
födelsedag, jag kan ju inte vara sjuk då? lite dumt.. 
jag har inte ont i halsen eller så, skönt. men jag kommer inte
kunna vara med på matchen imorgon eller träna i veckan, kanske på torsdag men
jag kanske måste bli riktigt bra först så jag inte blir ännu sämre :(
för jag är fortfarande täppt och snorig, men om jag dricker varmt idag så går det nog!

Men det blir film,mat,honungsvatten&bloggen idag för mig!
rätt skönt ändå, bara vara hemma. Man måste ju inte alltid vara ute och löpa?
Nu ska jag vara social på msn och vänta på att linnea ska ringa mig.


kan vi inte bara börja om? då allt bra slutade. jag tycker det är en bra idé.
för jag mår inte bra såhär, det blir för mycket. jag nästan gråter varje dag för allt?
så ska det inte vara, det ska vara bra&glatt, kan vi dra ett streck över allt o bara glömma?
som vi sa igår till varann när vi träffades. Som vintern 2008 (L)

villarreal - barcelona

Kategori: Allmänt

0-3 i halvtid, målgörare messi, xavi & bojan - matchen är avgjord. & ännu en vinst till barca! :D
/nea

ph: planen i camp nou. de har tillochmed sitt märke inritat där!

du & jag, äre så det ska va?

Kategori: Allmänt

fick nyss reda på att det inte är något disco på stocksätter nu på fredag!? det ska vara ett disco på vår skola för 4:or & 5:or, men inte för oss 6:or? så då ställde de på stocksätter in.. jag & alva som var så jäkla taggade :( jaja, inget att göra åt. eller jo kanske, vi får försöka tvinga de som anordnar discot på vår skola att bjuda 6:or också! vi bjöd ju faktist dom ;)

idag kom lite släkt & firade mig eftersom jag fyller år på måndag. jag fick 1000 :- i lösa sedlar, presentkort på HM 350 :- & gina tricot 200 :- och två autografer. haha, autograferna hade farmor fixat på mässan, de var från agneta sjödin & tobias karlsson! ajuste, min nya cykel var också en födelsedags present!

nu ska jag göra något, vi hörs. puss på er
/nea
såhär såg jag ut idag

Freeedagen vart bäst!

Kategori: Allmänt

Valborg uppe i Wernesbacke igår kväll var helt klart lyckad, med mycket glatt och trevligt folk och massa goda saker fanns det att köpa, jag spelade chokladhjul och hade nummer 13 men det var nummer 12 som vann, jag har alltid sån otur! Jag,Linnea&Vilma gick tills brasan tändes ungefär halv tio? vilma ville stå och kolla på brasan men det ville inte vi så vi gck till aida,amanda&josefine och prata lite, sen gick dom iväg och jag och linnea satte oss på en bänk och sen kommer chrille och nicklas springandes fram till oss (a) jag tog chrilles mobil och spelade upp - låten om tuttar. så satt vi och snacka, sen drog jag och chrille till hans cykel, han skulle visa nånting.kommer inte ihåg vad det var. Sen tog vi kort och hade mycket trevligt! efter en timme ungefär skulle jag och linnea dra hem, chrille skulle cykla hem (han bor ute på landet, typ i skogen,shit) men han fråga oss om vi kunde gå med han men vi sa att vi skulle åka bil, men han ville inte åka med oss i bilen.. knäppis. kram blev det iallafall (y) sen när jag kom hem var klockan typ kvart i elva, jag åt mat, drack honungsvatten&fick min efterrätt som jag inte åt efter middagen. - kladdkaka och grädde. Mums! sen kröp jag ner i sängen satt på tv:n med mamma och kollade på film, - mamma,pappa,barn. Skit bra! Filmen säger ju ganska mycket, det va en familj men det höll inte så bra, pappan blev otrogen. Sen skulle han ut och äta middag med sin nya tjej, så han sa till sin RIKTIGA fru att han skulle bowla med conny, men när han gick ut så ropade hon: du glömde ditt bowlingklot!!
så han fick bära på det, guuld. Jag rekomenderar den verkligen! Svensk Familj-komendi. /alva

Idag ska jag åka till pappa och träffa släkten och moa,pappa fyllde i måndags. grattis pappa.jag älskar dig.<3



ph: bilden igen, men underbart vacker!