alvapluslinnea.blogg.se

see you tonight

Kategori: Bilder

hej! förlåt att jag inte har skrivit något idag, men det har varit fullt upp. först skolan, sedan hem och vila, byta om till fotbollskläder och sedan åka på fotbollsträning med damlaget. först sprang vi 20 minuter ungefär vid vibytorp och tog en massa ruscher uppför en backe, sedan jogga tillbaka igen och då börja själva träning. lika roligt som alltid! och jag måste bara säga att jag ääälskade vädret idag, våren är verkligen här nu!

som linnea även har skrivit i inlägget härnedan är att vi har haft våran blogg i 1 år sedan i måndags, jag kan inte fatta att tiden har gått så fort! jag tyckte nyss vi typ började med bloggen. men det ska vi faktiskt fira! jaja, nu har jag ingenting mer att skriva. vi hörs mer imorgon om jag har tid. godnatt! /alva
a, d, e och a ♥

1 helt år!

Kategori: Tips

i måndags hade jag och alva haft den här bloggen i 1 heeeelt år! 28 mars hemma hos mig började vi blogga tillsammans, och första inlägget blev väl lyckat (?) haha, minnen alltså ♥ tycker det borde firas, hihi, så det får vi göra någon dag!

nu ska jag göra packa ner fotbollsskor m.m för halv 6 är det fotbollsträning ute på konstgräset. lite skönt i detta vädret! föressten, måste tipsa om chris browns nya skiva! riktigt sköna låtar, speciellt next to you, no BS, all back & she ain't you.

nej, nu måste jag dra. ha det suuuuper! /linnea


sommar sommar sommar :|

i'll be standing right next to you

Kategori: Bilder

trött tjej! därför väntar nu min sköna säng på att jag ska komma och lägga mig. det är en dag imorgon också. en lång dag.. godnatt världen ♥ /linnea

söndagskväll

Kategori: Bilder

hej! idag har jag hunnit med ganska mycket, jag har kollat på film/tv, städat rummet, duschat, bytt sängkläder och pluggat lite till so-provet som är tills på tisdag. imorgon är det också springning med fotbollen, hoppas jag kan vara med. men jag får se eftersom det är väldigt mycket som vi ska kunna, behöver nog hela dagen på mig.

om ungefär en kvart ska jag kolla på pensionärs jävlar på semester. och vi har sovmorgon imorgon också, super skönt! aja, nu måste jag stänga av här och sedan kolla på tv. godnatt ♥ /alva
weheartit

länkning till moa

Kategori: Bilder

hej! eftersom jag lyckades tvinga min kusin moa att länka våran blogg på hennes blogg, så känner jag att jag måste länka henne också som ett stort tack! så den tycker jag att ni ska kolla på. bloggen hittar här :)

idag ska jag inte göra något speciellt, bara vara inne och kolla på film. vädret ute är väl inte sådär jätte fint heller, det blåser jätte mycket. hoppas det blir bättre imorgon iallafall! imorse kollade jag på en film som gick på disney channel, den hette iallafall "16 wishes" och den var iallafall ganska bra. nu har jag ingenting mer att skriva, så vi hörs nog mer ikväll om jag har tid. ha det så bra ♥ / alva

not alone

Kategori: Bilder

halloj! vid två möttes jag och linnea vid "stenarna" som vi brukar kalla det, då åkte vi på en cykeltur eftersom det var ett sådant härligt väder idag, fast det blåser ganska mycket! efter ett tag satte vi oss på en bänk och pratade, och efter ett tag åkte vi hem till henne och nu sitter vi här. vi har mest suttit vid datorn och bara myst inne. senare ikväll ska jag bara vara hemma och mysa och äta massa gott med familjen och på tvn visas smartare än en femteklassare och efter det så var det någon film jag skulle se. mys! hoppas eran lördag fortsätter lika bra som min ska göra. vi hörs mer imorgon annars så får det bli på måndag ♥





dina blickar och din röst, jag får kramp i magen

Kategori: Känslor/Åsikter

idag ska jag vara med linnea, vi ska nog för det mesta prata om gårdagen och bara ta det lugnt, vi är nog båda två helt slut sedan igår, eftersom vi var borta och badade i hela 9 timmar, sedan tåg hem och promenad hem från tågstationen. jag blev iallafall nöjd med gårdagen! även fast det blev lite mycket känslor i slutet som bara kom fram, tårar, skratt och kärlek så blev dagen lyckad iallafall. tack för dagen linnea! jag vet inte om vi hörs mer idag, annars blir det väl imorgon skulle jag tro. ha en bra lördag! ♥ / alva

snälla

Kategori: Känslor/Åsikter

jag mår inte bra. usch. jag vill spola tillbaka tiden cirka 6 timmar. och bara kolla på dom igen. få känna sig sån där. frågat direkt istället. inte väntat 30 år. jag blir så arg på mig själv! hur för***** får man bli egentligen? det här går inte. tårarna kommer, men ändå så ler jag. för jag ser det leéndet framför mig. blickarna. jag hör rösten. det rycker till i magen. shit.

alva vet precis vad jag menar. älskar dig & tack för en underbar dag! vi måste hitta dom, annars dör jag.

om det finns en gud, för en gång skull, hjälp?
/linnea




hihu

vilken härlig dag

Kategori: Bilder

hej hopp! idag var ju som sagt jag och bästavän i gustavsvik, den här dagen var en av dom bästa i hela mitt liv seriöst! vi hade bara så sjukt kul hela dagen! men jag kan inte sluta tänka, sitter fortfarande i samma tankar som då. det här glömmer jag aldrig. jag skakar fortfarande. magen bara skriker efter då, vill så himla mycket tillbaks, när vi satt där. och linnea vet precis vad jag menar, det här glömmer vi aldrig.

ni har säkert också läst i något inlägg som linnea har skrivit härnedan att vi ska sluta skriva med stor bokstav, ville bara skriva det igen så ni vet hihi. nu ska jag kolla lets dance, det är ju final! vi hörs imorgon eller på söndag ♥ massa kramar / alva
bilden har ni sett förut, men skitsamma

i want to be more than a friend

Kategori: Musik

god morgon!

idag kom jag upp ur sängen redan halv 9. ovanligt. för att vara mig alltså. men det kanske var för att jag är så taggad inför dagen? jag och alva ska till gustavsvik i örebro och vara där hela dagen!
guld? ja.

min pappa skjutsar in oss snart och sedan tar vi tåget hem. kommer hem någon gång ikväll, så hör av mig då eller imorgon. ha en super dag, för det kommer vi ha! ciao /linnea


fastnade för den här låten på en blogg igår, så då gjorde jag en ny lista på spotify som fick heta chill out. precis vad den här låten får mig att göra.

STOPP

Kategori: Känslor/Åsikter

idag var jag trött på en människa. men som tur är tar jag helg nu! skönt att slippa skolan, japp.

en kväll full av känslor har jag varit med om, både positiva och negativa. men den slutade bra till slut. får inte skruva upp mig sådär. tur har jag också, att jag har en vän och familj som förstår och stöttar. i alla väder som pappa sa förut. kärlek till dom.

kärlek också till min underbara farmor och farfar för att dom är så underbara! åt middag där idag, gott som alltid.

vi funderar på att sluta skriva stor bokstav och sådär, vad tycker ni? äsch, vi bryr oss egentligen inte! det är vi som skriver, gilla det eller inte.

love♥ /linnea


Sådan himla skön torsdag

Kategori: Bilder

Hej på er! Hann ju inte skriva någonting igår, men jag gjorde ändå inget speciellt. När jag kom hem från skolan böt jag om och sedan lade jag mig i soffan och kollade på tv, vilket jag gjorde ganska länge. Halv sex till sju hade jag fotbollsträning på konstgräset. Det var så himla skönt igår! Fast en halvtimme sprang vi runt planen och resten av timmen som var kvar hade vi övningar och vi spelade även mini-matcher. Bra träning iallafall!

Min helg börjar faktsikt redan nu, för vi har studiedag imorgon. Love! Det ska bli så himla skönt med en extra dag på helgen. Nu ska jag iallafall lägga mig i soffan och kolla på tv. Vi hörs! ♥ / Alva

En dag

Kategori: Bilder

Hej!

Min dag har bestått av skola, hem/vila och sedan fotbollsträning på det. Tränade med dam-laget, älskar tränaren där! Nu sitter jag här och äter gröt, ska snart gå och lägga mig. Känner att min kropp behöver återhämta sig! Ville bara slänga in ett litet inlägg, och nu orkar jag ändå inte skriva mer!

XOXO /Linnea


-weheartit

If tomorrow never comes

Kategori: Känslor/Åsikter

Jag såg vilken fin text Linnea hade skrivit om oss, och jag ville även bara svara lite kort i ett inlägg. Naturligtvis har jag svarat på en kommentar där hon skrev sitt inlägg, men jag vill skriva lite kortfattat här också.

När jag läste på ditt inlägg och såg att vi kännt varandra i nästan exakt 4 år nu, så kunde jag inte riktigt förstå att det gått så fort. Jäklar vad tiden går! Dom här åren har varit fantastiska med dig, eller med oss rättaresagt. Vi var från första början när vi lärde känna varandra i 4:an, sedan dess har det bara rullat på. Det är så skönt att kunna ha en bästavän som man verkligen litar på utan att tveka, en sådan man kan berätta allt för utan att känna sig dum eller behöva bli nervös. Precis som du skrev i inlägget här nedan, vi ska slå våra farmorers rekord! (För dom som inte vet vad vi pratar om där, men Linneas farmor och min farmor har varit bästavänner dom också i 57 år) Vi ska också åka på bingo varje onsdag, åka på bussresa och båtresa och fika tillsammans. Precis som dom gör. Aja, jag ville iallafall bara säga att du kommer alltid vara min bästavän oavsett vad, det kommer vara vi tills döden skiljer oss åt. Massa pussar ♥ / Din Gösapåge.

Bella Cosa

Kategori: Känslor/Åsikter

(Syftar på en speciell låt som vi älskar ↑)



Minns du innan jag skulle åka till Paris och jag la upp den här↑ låten på bloggen för att du skulle veta att du skulle klara dig och att jag skulle sakna dig? Det gör jag. Precis som igår. Ville bara lägga upp låten som en liten påminnelse att du betyder mest och att jag älskar dig lika mycket som då! Inget har förändrats mellan oss och kommer inte att göra det vad som än händer. Du är min allra bästavän och det har du varit sedan vi var för första gången. 4 år nu va? Det känns som jag har kännt dig i en evighet! Men vet du vad? Vi ska klara våra farmorers rekord, det är jag säker på. G-K, Bull, Nalle Puh, Awa och allt vad jag nu kallar dig, jag vill aldrig mista dig.

Ta en kyss ;-)
/Linnea


Då som nu, alltid.

Hardcore Vibes

Kategori: Känslor/Åsikter

Oj! Såg att det var ett tag sedan jag bloggade.. Ingen anledning till det, så ni får ursäkta detta faktum haha.

Skola som vanligt idag då, rätt skön dag jämfört med imorgon, hatar onsdagar! Har inte gjort någonting speciellt sedan jag kom hem från skolan, skönt det med. Just det, idag åkte min bror till Teneriffa med två kompisar och deras familjer, jag vill också! :( Men jag kommer sakna honom iallafall..

Idag är det två helt år sedan jag, pappa och min bror var såg Barcelona - Malaga i Barcelona, helt sjukt! Två hela år! Kan inte fatta det. Jag saknar det så mycket! Visst var det en häftig och sjukt kul upplevelse att se Barcelona spela, men själva staden är en stad som jag ska besöka igen innan jag dör, helt klart. Bjuder på lite bilder därifrån för jag vet inte vad jag ska lägga upp för bilder ändå så. LOVE
/Linnea









I never let you go

Kategori: Bilder

Hej! Förlåt för dålig uppdatering, men det har varit väldigt mycket läxor och några prov den här veckan, så jag har inte fått någon tid till att blogga. Men jag tänkte bara berätta lite om dagen eftersom det är pause på Lets Dance plus att Criminal Minds slutade nyss.

Först var det ju skola som vanligt, hade matteprov första lektionen. Det gick jättebra! Eller vi har inte fått reda på resultatet ännu men jag kände att det gick bra iallafall. Sedan hade vi engelska och sist tyska, sedan slutade vi och då var klockan ungefär två. Då hade jag och Linnea ingenting att göra, så vi drog hem snabbt varförsig och packade och sådär, sedan åkte vi till Alléhallen och badade tills klockan åtta. Tack för dagen! När jag kom hem packade jag upp och åt. Kollat på tv och bytt om till myskläder har jag också gjort, men snart börjar Let's Dance igen efter den långa pausen, så det är nog bäst att jag går. Ha en bra fredagskväll ♥ Massa pussar! / Alva
Älskar dig bästis ♥

Söndag

Kategori: Bilder

Vinnaren av Melodifestivalen igår kväll blev Eric Saade, jag tyckte väldigt många var väldigt bra igår och det är första gången för mig att jag har många favoriter. För andra år har jag nästan aldrig gillat någon låt sådär, ingen har varit min favorit. Men igår var det Eric, Danny, The Moniker, Swingfly och Sannas låt tyckte jag även var ganska bra, hon fick ju ganska många tolv-poängare. Vi får se hur det slutar för Eric i Eurovision Song Contest!

Idag ska jag bara ta det lugnt och plugga, duscha och kolla på Solsidan ikväll ska jag också göra. Det är ingen sol ute idag, det bara regnar men vilket är ganska bra eftersom jag hade ändå bara tänkt att hålla mig inne idag och bara kolla på tv/film. Efter lunch ska jag även bort en snabbis med mamma, så jag kommer inte skriva mer idag. Känner att jag inte hinner det idag, har ingen lust till det heller. Ni får ha en jätte bra söndag iallafall! ♥ / Alva

Okej

Kategori: Bilder

Efter två roliga dagar som har spenderats med bästavän, så avslutades min helg med chips och dipp framför melodifestivalen! Min helg avslutades ikväll enligt mig, för imorgon, då är det plugga som gäller. Har rätt så mycket läxor 2 veckor framöver, så det kommer antagligen inte bli så mycket uppdatering från min sida i veckan! Men någonting ska jag försöka skriva.

Eric Saade blev ju vinnaren av detta års melodifestival, vilket jag tycker var helt okej. Men jag hade hoppats på att The Moniker eller Swingfly skulle vinna.. Det var lite annorlunda låtar för Sverige som jag tror hade gått lite längre i Eurovision! Men men, nu får vi hoppas på att det går bra för Eric Saade!

Nu ska jag byta om och fixa lite på mitt rum, är faktist trött! Och vad finns det att göra nu ändå så? Ha det super bra, vi hörs ♥ /Linnéa


Bild från jullovet

Skön fredag

Kategori: Bilder

Min dag har varit super bra, har spenderat dagen med Linnea. Efter skolan gick hon hem till sig och jag till mig, vi träffades cirkus bara en liten stund efteråt vid "stenarna" igen, då gick vi upp till Lindex. Och efter det så köpte vi en massa saker på Ica, sedan gick vi ut och satte oss på en bänk och njöt av solen som sken och våren som är påväg, det var ett sånt himla skönt väder idag! Sedan gick vi hem till Linnea, kollade på film - Material Girls, en helt okej film. Vid åtta åkte jag hem, då böt jag om till myskläder och kollade på tv och hade det mysigt med familjen. När Lets Dance slutade vid halv tio satte jag mig här, tänkte bara blogga en snabbis för jag vet inte om jag varken hinner det imorgon eller på söndag. Men jag tror att jag bloggar imorgon på morgonen, så vi får höras mer då. Nu ska jag fortsätta kolla på tv och sedan ska jag lägga mig, är super trött! Ha en fortsatt bra kväll ♥ / Alva

Lite mer MMH i livet

Kategori: Bilder

Nu blir det att gosa ner sig i sängen med en skön filt och kolla på Criminal Minds, bloggar mer imorgon eller på söndag. Ha en super mysig kväll, precis som jag! Massa pussar ♥ /Linnea


hihihi, loveuuuu

Hur bra?

Kategori: Musik

FÖR BRA! ♥♥♥♥
Plus att han är ganska snygg också, hihi. /Linnea

Easy

Kategori: Bilder

Hej! Det blir ingen fotbollsträning för mig idag, vi ska spela ute på konstgräset och jag var ju förskyld i helgen och är fortfarande lite krasslig i halsen och lite snorig.. Så jag stannar hemma ikväll, vill inte bli ännu mer förskyld eller kanske tillochmed sjuk. Så det blir att vara hemma resten av dagen och ikväll, bara ta det lugnt och kolla på tv.

Vädret är ju inget vidare heller. Det regnar ute och blåser ganska mycket, jag hatar sådant här väder! Aja, nu ska jag plocka iordning massa saker på mitt rum och kolla på tv. Hoppas ni får en bra onsdag! Puss ♥ / Alva

Fotboll in my heeeart

Kategori: Bilder

Sitter och kollar på Barcelona - Arsenal, åttondels final i Champions Leage. Det får man bara inte missa! Plus att det är mina två favorit lag♥

På tal om fotboll så är det ÄNTLIGEN träning ute på konstgräset imorgon! Det ska bli riktigt kul! Den börjar halv 6, då ska vi först springa en halvtimme och sedan träna till klockan 7. Och så ska vi börja med att löpa en timme på måndagar också, vi kommer få super bra kondition!

Nu måste jag fortsätta kolla, vill inte missa en sekund! Pussar. /Linnea

Mina två fina pojkar är ju med också, då blir matchen alltid lite roligare! Hihi♥




Bilder från google.

Better love

Kategori: Bilder

Nu ska jag ta ut sockerkakan som jag har bakat för en stund sedan ur ugnen. Så himla gott! Och efter det ska jag äta kvällsmat och göra mig iordning eftersom det är fotbollsträning klockan sex, när jag kommer hem är det Top Model på tv. Så då kommer jag sitta fastklistrad framför det. Ha en bra måndag allesammans! Hej ♥ / Alva

In the spotlight

Kategori: Musik

Hallå!

Idag fick vi sluta en timme tidigare från skolan, för vi hade ingen matte. Skönt att komma hem lite tidigare! När jag kom hem bytte jag om och plockade iordning lite på mitt rum, sedan satte jag mitt här. Nu ska jag alldeles snart äta, efter det plugga. Klockan 6 är det träning, sista inomhus träningen förhoppningsvis! Nästa vecka ska vi kanske träna på konstgräset, härligt! Nej, nu börjar det kurra i min mage.. Ha en fortsatt bra dag, hej ♥ /Linnea

Bra låtar, både gamla och nya

SOL

Kategori: Bilder

Tjenare!

Igår hade jag och Alva en hemma dag med bara film, skönt! Idag skulle jag ha varit med Olivia men hon kunde inte.. Då när jag satt här hemma tänkte jag att något måste jag ju hitta på, och då var klockan halv 3. Så jag drog ut på en lång promenad och var hemma klockan 4 igen. Fast jag stod och kollade på en fotbolls match på konstgräset i kanske 20 minuter också! Men jag gick iallafall hela 5 km, och solen sken hela vägen, lite skönt alltså! Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite, godnatt för idag♥ /Linnea

Bjuder på några härliga bilder från förut -



Everybody needs a song

Kategori: Bilder

Tjena! Solen skiner ute och det är plusgrader. Våren kommer verkligen snart! Vi har ju haft snö så himla länge nu så jag har glömt bort hur det känns/är att gå på asfalt med ett par lätta skor. Det kommer kännas ovanligt att inte ha på sig stora jobbiga vinterskor och att inte stå och trampa i 2 meters snö längre. Hoppas snön går bort helt snart!

Idag ska jag städa mitt rum och plugga Biologi tills imorgon, mer ska jag faktiskt inte göra. Hoppas ni får en bra söndag, vi kanske hörs mer ikväll annars vet jag inte när. Kan inte lova någonting! Massa pussar / Alva. ♥

The last song

Kategori: Tips

Idag kollade jag och Linnea på filmen The last song och jag tyckte verkligen att den var super bra! En jätte härlig film, den var romantisk men ändå väldigt sorlig.. Både jag och Linnea typ grät hela tiden. Och det är en film vi båda verkligen vill rekommendera! Ett starkt hjärta på den filmen ♥

Nu ska jag mysa med familjen och kolla på Melodifestivalen. Ha en bra lördag! Massa pussar /Alva

~ Lite bilder

Kategori: Bilder










Bilder från sportlovet som jag inte har orkat lägga upp förns nu, hihi.
Tack till dom som gjorde mitt sportlov bra ♥ /Linnea

I feel you

Kategori: Bilder

Godmorgon! När jag vaknade för en stund sedan hade jag varken ont i magen, i huvudet och så hostade jag ingenting. Jag var inte bokstavligt sjuk igår, jag var mer matt i kroppen och så hade jag ont i huvudet för det mesta, alltså jag var inte så sjuk som man är när man har feber eller när man är magsjuk. För jag hade varken feber eller något annat. Jag hade ju så extremt ont i magen och huvudet igår, men det har försvunnit nu så jag känner mig skapligt frisk iallafall. Jag känner mig stabil nu, vilket jag inte gjorde igår.. Hade så ont att jag knappt kunde stå.

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv. Hoppas ni får en bra lördag! Puss ♥ /Alva

Jag är Lucy in the sky, jag är högt över molnen

Kategori: Kläder/Outfits

Hej!

Skolan gick segt idag, speciellt tyskan men då fick jag göra lite annat hihi. Efter skolan gick jag hem till Alva som var sjuk, var där en stund men sedan drog jag hem. Resten av dagen har jag bara vilat, som vanligt efter skolan. Men nu är det helg, skönt! Nu ska jag göra mig iordning för sängen nu, och så ska jag sova länge imorgon. Lägger upp vad jag hade på mig idag bara för att ha något att lägga upp! Puss ♥ /Linnea




Bjuder på denna bilden hehe ↑

(Fejkat smile, men men)
Efter skolan böt jag om till detta ↑ Mys

Fredagsmys

Kategori: Bilder

Godkväll! Nu är det äntligen fredag, även om jag är sjuk så är det ganska skönt med fredag. Jag skrev ju igår att jag inte mådde så bra, imorse när jag vaknade kände jag mig yr, jag hade fortfarande ont i magen och så hostade jag jätte mycket. Så det blev att stanna hemma idag, vi hade bara tre lektioner idag så jag missade ingenting vilket är skönt och bra! Linnea kom till mig efter skolan också, vi pratade ganska länge och efter en timme gick hon hem igen. När hon hade gått gick jag och lade mig i sängen eftersom jag hade så himla ont i huvudet att jag knappt kunde stå.. Tog en alvedon och jag sov i hela två timmar. När jag vaknade hade huvudvärken gått bort, vilket var jätte skönt eftersom det dunkade i hela huvudet och det är verkligen super jobbigt. Det var otroligt skönt att sova iallafall!

Nu ska jag och mamma fortsätta kolla på Lets Dance och äta chokladpudding med grädde. Mums! Vid nio blir det att kolla på Criminal Minds, det är så himla bra. Hoppas ni får en bra fredagskväll! Massa pussar ♥ /Alva

Muffinsbak

Kategori: Bilder

Halloj!

Jag tog precis ut mina muffins ur ugnen, den här gången blev det inte Choklad utan bara vanliga. Super gott det med! Idag har jag bara varit i skolan och varit hemma och vilat. Skolan tar död på mig, som alltid! Men imorgon är det fredag vilket är väldigt skönt! Nej, nu ska jag kolla på CSI Miami. Tjingeling! ♥ /Linnea


Say goodbye

Kategori: Bilder

Hejsan! Jag känner mig lite småsjuk just nu. Är ganska tung i huvudet, har ont i magen och min hals gör ont. Idag ska jag iallafall bara ta det lugnt hemma, kolla på tv och äta halstabletter. Dricka massa varmt honungsvatten också, för det lenar upp halsen. Jag hoppas att det inte blir sämre tills imorgon, vill inte vara sjuk på en fredag. Det känns inte så speciellt kul att bli sjuk just då.. Men sånt är livet. Man får hoppas på det bästa!

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv. Ha en fin dag! Puss /Alva ♥

Så djupa sår

Kategori: Bilder

Hejsan!

Eftersom jag inte bloggade så mycket under sportlovet tänkte jag skriva lite om det nu.
De mest "stora" sakerna jag gjorde var att:
- Spela fotboll en hel dag, sportlovscupen i Askersund. Btw, vi kom faktist 3:a av 12 lag!
- Ta bort och rensa en stor hylla i mitt rum där det bara fanns skitsaker, måla taket och tapetsera om mina väggar. De 2 sista sakerna gjorde såklart inte jag, utan en tapetserare (om det nu heter så?).
- Åkte till Göteborg med Alva en hel dag!

Annars har jag varit med vänner, slappat, bowlat med Alva, suttit vid datorn, kollat film och andra hemma aktiviteter. Super bra har mitt lov varit, förutom att det gick så fort.. Ovanligt fort faktist!

Skolan idag var en sådan dag där man får kämpa sig igenom alla lektioner, usch. Skönt att det är Torsdag imorgon, en kort dag och sedan Fredag!

Nu måste jag sluta skriva, pusshej♥ /Linnea


En bild jag tog med webbkameran igår, hyffsat sliten efter skolan..